Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kép: Man Down

Őszintén megvallom, Dito Montiel rendező annak ellenére volt számomra ismeretlen, hogy életművéek nagy részéhez volt már szerencsém: Bunyó, Senki fia, Tuti szajré. Jövőre érkezik legújabb filmje, egy posztapokaliptikus jövőben játszódó thriller. A főszereplő Gabriel Drummer tengerészgyalogos szerepében Shia LaBeouf, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni a tőle elszakadt feleségét (Kate Mara) és fiát. Az úton elkíséri legjobb barátja, Devin Robert (Jai Courtney). Hozzájuk társul még Clifton Collins Jr., Gary Oldman. Amerikai bemutató 2015.10.30.

0 Tovább

Poszter, trailer: Fury

2005 óta csak az 5. David Ayer-rendezés kerül a mozikba, de egytől egyik igazi keményfiúkról szólnak, legyen szó akárszolgálatban lévő vagy már leszerelt és civilben próbálkozó rendőrről. Jellemző rá a kézikamera, a nyers brutalitás és a leplezetlen őszinteség. Hőseire nem jellemző a patetikusság, csak a kötelességtudat és a kőkemény jellem. Most egy kicsit terepet cserél, az amerikai nagyvárosokban szolgáló rendőrök helyét a 2. világháborús amerikai katonaság veszi át. A háború vége felé járunk, már német földön ölik a nácikat a szövetségesek. Egy tankegység bevetéseit követhetjük nyomon, élén Brad Pitt-tel. A kis csapat (Pitt mellettLogan Lerman, Shia LaBeouf, Jon Bernthal, Michael Peña, Scott Eastwood) fémkasztniba zárt élete egycsapásra megváltozik, mikor szembe találják magukat 300 német katonával. Ayer eddigi filmjeiből kikövetkeztethetjük, messze nem lesz maradéktalan happy end a vége, sőt! Amerikai bemutató október 24., nálunk nem lenne szerencsés választás a közelmúltbeli tankos 23-ára emlékezve egy magyar bemutató.

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

Megérkeztek az amerikai bemutató poszterei Lars Von Trier torture porn eposzához. A nagy vizen túl is ketté bontják az embert próbáló alkotást, a két részhez kint is külön poszterrel keltik fel az érdeklődést.

0 Tovább

Magyar poszter: Nimfomániás

Megérkeztek a Vertigo Média jóvoltából a magyar poszterek Lars Von Trier új filmjéhez. Első rész január 16. (ehhez jöttek a mostani poszterek), második február 6-ával.

0 Tovább

Cenzúra: Charlie Countryman

Akárki is nyafog a hazai viszonyok miatt, itt egy intő példa a nagy vízen túlról. Nemsokára mozikba kerül a Charlie Countryman című film, melynek most zajlik a cenzorok általi előszűrése. A drágalátós MPAA (Motion Picture Association of America) kivágatott egy jelenetet a filmből, hogy egyálalán megadja az R-besorolást, mely révén csak felnőttek nézhetik meg a filmet. Az ominózus jelenetben a női karakter részerülne az orális szex örömeiben férfi partnere részéről. A hivatalos indoklás szerint a jelenet kényelmetlenül érinhet egyes nézőket. 

A jelenet egyik szereplője, Evan Rachel Wood rendesen ki is fakadt a dolgokon, nem kímélve sem az MPAA döntnökeit, sem az elutasító embereket. Személyes véleménye alapján felháborító, hogy még mindig szégyenkeznie kell egy nőnek az érzelmei és a vágyai miatt. Társadalmi probléma, amellyel nem kíván szembe nézni senki, hogy a nő több annál, mintsem csak megbasszák és megköszönjék nekik. 

A jelenet az alábbi red band trailerben 2 vágókép erejéig benne van, ezek után mindenki döntse el maga, szükség volt-e erre a határozott elutasításra.

0 Tovább

Trailer: Nymphomaniac

Megkaptuk az első hivatalos előzetest Lars Von Trier Nymphomaniac-jéhez. Az már tuti, hogy Cannes-ban nem indulhat - persze emögött nem csak a keményvonalas szexuális töltet, hanem a rendező korábbi botrányos viselkedése (náciéltető üdvözlés, stb...) rejlik. Az előzetesből kiderül, mindenki beteg szexuálisan, deviánsoké a világ!

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

A produkciót gyártó Zentropa Productions Facebook-oldalán tette közzé Lars Von Trier legújabb botrányfilmjének két hivatalos poszterét. A tovább mögöttinek már láthattuk egy nyers változatát korábban, de az előbbit csak most. Úgy néz ki, a mester nem tud elszakadni Charlotte Gainsbourg szexualitásától - amit mi annyira nem is bánunk. Arról nem beszélve, hogy végre értelmet nyer egy filmben Stellan Skarsgård meztelenkedése!

Hazai bemutató január 16., addig kibírjuk a normál pornón...

0 Tovább

Képanyag: Nymphomaniac

Megérkezett Lars von Trier új filmjéhez az első fotó. Eddig is rajongtam a rendező beteg látásmódjáért, az Antikrisztus egyenesen a kedvencem tőle (még ha utána a Melankólia kissé megfeküdte a vidám vasárnapom). Ezek után egy film, amelyben Charlotte Gainsbourg nimfomániásként tér vissza, egyenesen kötelező darabbá vált! Főleg, miután meglett a színészgárda többi része: Stellan Skarsgard, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen és Uma Thurman. Epic gangbangnek nézünk elébe! Addig álljon itt e fotó, egy sötét sikátorban eszméletlenül fekvő nőről (aki így elsőre Gainsbourgra hajaz). Az Antikrisztus művészi torture porn-ja után felemelő lesz! A film május 30-án kerül bemutatásra Dániában - bár bizakodnék egy Cannes-i botrányvetítésben.

0 Tovább

Fékezhetetlen

Amerika történelme telis-tele van számtalanszor megénekelt hőskorszakokkal, egy ilyennek lehetünk most mi is szemtanúi. A nagy gazdasági világválság idején foganatosított szesztilalom idején erősödtek meg a gengszterek is, félelmet és törvényi fennhatóságot nem ismerő alakokként szálltak szembe a karhatalommal. Elég csak megidézni a Gengszterkorzó című sorozatot, mely az HBO egyik legsikeresebb projektjeként szakmai és anyagi sikereket aratva idézi meg a '30-as évek lokálhangulatát, a legendás bűnözők idejét. Ebbe a korba kalauzol minket Matt Bondurant családi ihletésű regénye is, melyben elődeit, a nagyhírű Bondurant-testvéreknek állít emléket. A forgatókönyvet Nick Cave vette gondozásba, míg a rendezést John Hillcoat vállalta.

A három Bondurant-fivér közös családi vállalkozásként üzemelteti útmenti fogadóját, melynek bevételeit nem kis mértékben egészítik ki szeszfőzéssel - ahogy teszik azt a környéken a jóravaló amerikai polgárok tömegei. Az egész hegy szinte úgy világít, mintha szentjánosbogarak lepnék el minden éjszaka a vadont. A törvény őrei egytől egyig megvesztegetve, elvégre a vidéki amerikainak nem egy szövetségi törvény fogja megszabni, mikor és hogyan ütheti ki magát a házi főzésű lőrétől! A törvény azonban új erőre kap, mikor Chigaco-ból megérkezik a hivatal új embere, Rakes ügynök (Guy Pearce) megérkezi: az új szelek révén még nagyobb részesedést várna a helyi hatóság összes tagja. Forrest (Tom Hardy), a Bondurant Brothers szellemi vezére legendás természetének behódolva megtagadja a behódolást, magára haragítva az egyébként is belső problémáktól szenvedő ügynököt. A hajtóvadászat során előtérbe kerül Jack (Shia LaBeouf) is, aki a legkisebb testvér örökös elnyomásából próbálkozna meg kiszakadni egyedi meglátásai és vakmerősége révén.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek