Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Lone Survivor

Peter Berg nem pihent sokat, hiszen a tavalyi Csatahajó után ismét militáris környezetbe csábítja rajongóit. Ugyan sok hideget kapott az a megmozdulás, látvány és itt-ott stílus miatt egyértelműen nagy dobás volt, még ha színészileg nem sikerült senkinek sem maradandót alkotni - na meg a 21. századi torpedó-játék katonai értelmezése is kiverte a biztosítékot nem kevés embernél. Ehhez képest most egy kevésbé szép igaz történetet kapunk, egy 2005-ös, kudarcba fulladt bevetést örökítettek meg nekünk. Négy SEAL-katona az a feladatot kapja, hogy iktassák ki az egyik legfőbb talibán vezért, Ahmad Shah-t. A bevetés kudarcba fullad, egyedül Marcus Lutrell (Mark Wahlberg) marad életben, míg társai mind odavesznek. A színészek közt viszontláthatjuk Berg kedvencét, Taylor Kitsch-et, de jön még Eric Bana, Ben Foster, Emile Hirsch. Igazi katonai drámának nézünk elébe, legalábbis az előzetes a zúzás mellett ezt is kiemeli nekünk.

0 Tovább

Vizespólós Transformers

Emésztettük egy darabig a hírt, hogy a Hasbro egy újabb játékából (a Transformers és a G.I.Joe után) készül egész estés nagyjátékfilm, ez pedig nem más, mint a klasszikus, a mai kamaszok számára csak rémmesékből ismert manuális taktikai játék, a Torpedó. Jómagam emlékszem még arra, mikor megboldogult édesapámmal az áramszünet idején gyertyafény mellett vívtunk élethalál-harcot a kis műanyagtáblák előtt görnyedve. Ezek ismeretében kissé kétkedtem, mikor szóba került, hogy a Hancock és a Friday Night Lights (FNL) rendezője kapta meg a direktori posztot, mintegy emberek-idegenek ütközetté módosítva a retró alapanyagot. Mindehhez a amerikai foci drámasorozatából ismert és Berg által befuttatott Taylor Kitsch-csel a főszerepben, na meg némi Rihanna-zással.

A sztori szerint Alex Hooper (Kitsch), az önfejű és céltalanul lődörgő fiatalember egy szokványos esti sörözést zár le amódon, hogy a kiszemelt szőke hölgy kedvében járván betör a sarki boltba, csirkés burrito-t szállítva le szíve és libidója választottjának.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek