Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Furious 7

A második teljes előzetes most már kétséget sem hagy, mennyire nagy költségvetéssel dolgoznak a Halálos iram-széria háza táján. Már nem csak a négykerekű vasak izzadnak meg minden percben, de a CGI-farm is erőteljesen túlmelegszik ennyi digitális erőfeszítés láttán. Úgyis mindenki látni akarja, hiába próbálna az ember józan észre hatni egy olyan film esetében, ahol egyik toronyházból ugratnak át a másikba. Jön és kész. Tarolni fog, mint Vin Diesel verdával az agyagkatonákat.

0 Tovább

Poszter, trailer: Furious 7

Megérkezett a Halálos iramban-széria 7. részének angol és magyar nyelvű előzetese is. Búcsút intünk Paul Walkernek, ezzel valószínűleg más mederbe terelődik majd a fő szál. Az aktuális gonosz Die Hard-szintre emeli a sztori, ugyanis az előző rész főellenségének csúnya, rossz bátyja lesz az, aki a sokszínű Toretto-család életére tör. Azért erős irónia Stathamat nagytesónak nézni, de a lényeg, hogy megint sikerült emelni a tétet a korábbiakhoz képest, így esély van arra, hogy a legjobb film épp ez legyen a házon belül. Igaz, a korábbi nagy kedvenc, a 4-5-6. részt jegyző Justin Lin rendező helyett James Wan veszi át a stífétát, aki jobbára horrorjai révén ismert (Fűrész, Démonok között). Magyar bemutató 2015. április 2.

0 Tovább

Kiküldetésben: Likvidálva / Pokoli futam

Van az úgy, hogy a nagy pangásban, esetleg két nagy film közt eltelt 2-3 évben nevesebb színészemberek nem kapnak minőségi felkérést szűk hazájukon belül. Ilyenkor látszik, hogy a sztárszínész is ember, fogja magát és addig megy, amíg egy olyan országot nem talál, ahol filmet raknak köré. Ezen a héten premierek terén rögtön kettőt is kapunk: Aaron Eckhart az európai kiküldetést választotta, ahol volt CIA-ügynökként egy belsős mocskos munkát kénytelen felgöngyölíteni, nyakában a nyűgös kamaszlányával, míg Paul Walker két Halálos iram közt megpróbálta Johannesburg-beli száguldással felvenni a tempót, mintegy felvezetve nekünk a soron következő hatodik részt. Igazság szerint egyik sem az igazi, egyszernézős dvd-színvonal, meglepő, hogy berugdalták szélesvászonra.

0 Tovább

Poszter: Fast & Furious 6

Szűk három hét és bevizsgálhatjuk a Halálos iramban széria hatodik részét (egyben az utolsó Jusin Lin-féle rendezést - hatból négy, nem is rossz arány), amihez most kaptunk egy mindenki a fedélzeten típusú posztert. Dwayne Johnson nagyjából hozta a cumóját a G.I.Joe-ból, míg Michelle Rodriguezt nyilván a Resident Evil egyre gyengébb minősége miatt száműzték a hátsó sorba...

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Újabb mozgókép, ezúttal a mozis változat került ki, lehet gyönyörködni benne. Hazai bemutató még mindig május 23.

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Május 23., addig várhatunk a filmre, de ez a monumentális előzetes már magyar felirattal is elérhető. Aki fontos, vissza is tért - ld. Michelle Rodriguez.

0 Tovább

Trailer: Hours

Nem, ez nem az az Órák. Valaki eldöntötte, Paul Walkerből akkor is univerzális sztárt csinálnak, ha a fene fenét eszik is. Ugyebár 5 rész óta a legjobb buddy Vin Diesel oldalán a Halálos iramban-széria kapcsán (jön is május 23-án a Halálos iramban 6); bejelentették, hogy ő lesz a címszereplő az Agent 47 címen futó Hitman-reboot élén. Erre itt a már dobozban lévő, márciusban filmfesztiválon debütáló Hours, amelyben egy megözvegyülő családapaként a városra szakadó Katrina hurrikán idején kénytelen mindent megtenni a kórházban, inkubátorban fekvő kislányáért.

A film az első rendezése lesz az eddig forgatókönyvíróként "remeklő" Eric Heisserer karrierjében, aki eddig olyan filmek kapcsán lehet ismerős, mint a Rémálom az Elm utcában-remake, a Végső állomás 5. valamint A dolog-remake. Meglátjuk, ha nem riogatáson van a hangsúly, mire képes az író-rendező.

0 Tovább

Hitman-reboot

Még el se kezdődött a Fast & Furious 6 világ körüli turnéja, Paul Walker már fél szemmel egy hasonlóan nagy széria feltámasztásában gondolkodhat. Hitman szerepében vele képzelik el újraszabni az eddigi egyfilmes, de csúfos bukással végződő játékadaptáció filmes képét. A forgatókönyvet Skip Woods (Hitman, X-Men kezdetek: "Farkas", Die Hard - Drágább, mint az életed) és Mike Finch (Ragadozók) jegyzik közösen, míg a rendezéssel Aleksander Bach reklámfilm-rendezőt bízták meg, a projektet pedig Agent 47 címmel keressük a későbbiekben.

Igazából könnyű helyzetben van a projekt, a korábbi kétes fogadtatással övezett 2007-es változat Xavier Gens rendezésében nem tette magasra a lécet, ellengen Timothy Olyphant egész jól hozta a bérgyilkos szerepét. Közben azért érdekes, ha már reboot, akkor mit keres a fedélzeten Woods, aki az első próbálkozás szkriptjét is jegyzi... Várjuk a további fejleményeket, elvégre egy igen jó névnek övendő játékkarakter térhet vissza a vászonra.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek