Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: The Walk

Volt egy francia pasi, nevén nevezve Philippe Petit, aki 1974-ben átsétált egy kifeszített kötélen az akkor még meglévő World Trade Center-tornyok közt. Ezt már láttuk dokumentumfilmes, Oscar-díjas környezetben a Man on the Ledge kapcsán, de most egész estés nagyjátékfilm vár ránk. A rendezést Robert Zemeckis (Polar Expressz, Kényszerleszállás) vállalta el, a főszerepben pedig a meggyalázott szemöldökű Joseph Gordon-Levitt. Még most is hőbörgés kerülget, hová lett, ki trimmelte ily szégyenteljesen szegény srác szemének öldökét. Ettől függetlenül a rendező a HÚZÓNÉV, elvégre arcba kapjuk, miket dirigált nekünk eddig. A látvány 3D és IMAX 3D lesz, szóval úgyis megvesszük a jegyet a látvány miatt, a sztori meg ismerős annak, aki figyeli a szakmát. A jegyelővételes naptárat még ne izzítsuk be, 2015. október 2-án tervezik az amerikai mozikba juttatni a filmet.

0 Tovább

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Poszterek: Guardians of the Galaxy, Horns, Sin City: A Dame to Kill For

Zsinórban 3 posztert is bevizsgálhatunk, amik esetében nem mindenhol pozitív az élmény.

A Guardians háza táján már megismerhettük Yondu árnyékát, aki az intergalaktikus sztoriba hoz egy újabb, Marvel-univerzum szinten átívelő szálat hozó földönkívüli, aki az egyik alapító is. Michael Rooker zseniális választás, arcra is tökéletesen idegen.

0 Tovább

Trailer: Don Jon

Joseph Gordon-Levitt az idei Sundance-közönségnek már bemutatta rendezői debütálását, most meg is érkezett az első előzetes. A sztori szerint álomnő és álompasi összejön, majd csaj rajtakaoja srácot, hogy recskázik az éjjel közepén. Hősünknek el kell döntenie, hogy reallife döntögeti a sunát vagy marad az éjszakai recskapitány. Micsoda dilemma.

Azért az, mikor Marky Markra rappel a kocsiban JGL, az már meg is vette nálam a jegyet a moziba - akarom mondani a DVD-t, mert hogy ezt senki nem fogja bemutatn, az hót ziher. A tovább mögött meg a legkúlabb kép, amit az utóbbi hónapokban láttam.

0 Tovább

Looper - A jövő gyilkosa

Az időutazás kényes, mégis hálás téma: egyrészt baromi nehéz újat mutatni a műfajban, elvégre megannyi zsáner nyúlt már a témához, másrészt viszont ha teletömöd ismert arcokkal a szereplőgárdát, legalább átlagos szkript esetén garantálható a siker - még ha nem is lesz kiugró. Azt érdemes leszögezni, a fizikai törvényszerűségeket nehéz integrálni nagyjátékfilmes keretbe, hiszen vagy Stephen Hawking-szintű alaposságot várnak el a szakbarbárok, vagy nézhető és szórakoztató filmes közeg konyhanyelvi és logikai buktatókkal teli verziója várja a nézőt. Arról nem beszélve, 2012-re már sokkal szkeptikusabb és válogatósabb az átlagnéző, a szobatudósok milliói pedig bármikor képesek elméletek ezreivel szétbombázni egy jól működő forgatókönyv akár egyetlen rossz időben elhangzó mondatát is...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek