Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Red 2

A Red 2 második előzetese érkezett hozzánk és még mindig kúl!!!

What happens in the Kremlin, stays in the Kremlin!

0 Tovább

Eleven testek

Ilyen az, amikor egy jó ötlettel sikeresen meglovagolnak egy műfaji tendenciát. A The Walking Dead révén úgyis mindenki rajong a zombikért, a modern kori társadalomkritikát magában foglaló poszt-apokaliptikus fertőzésfilmek pedig rá is játszanak erre (ld. májusban Soderberghtől a Mellékhatásokat). Erre most kapunk egy igencsak szívmelengető mash-upot, melyben Rómeó és Júlia a két ellentétes oldalról egymásba szeret, mindezt Zombieland kellős közepén. Igaz, megannyi gyakorlati tanácsra fittyet hány ez a bimbózó érzelem, a túlélés érdekében felállított merev keretrendszer értelmében létre sem jöhetne az egész, de nem választhatjuk meg, kibe is szeretünk bele, nemde?

0 Tovább

Poszter, trailer: Red 2

Megérkezett az egyik legbetegebb ügynökfilm folytatásának posztere és előzetese is. Ebben a filmben leharcolt, nyugdíjas ügynökök szállnak szembe az őket üldöző fiatal generációval. A főbb szerepekben: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker - hozzájuk társul Anthony Hopkins és Byung-hun Lee. Kinti bemutató augusztus 2., hazai információ egyelőre nincs.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

2013.04.26.
2013.04.10.

Utolsó kommentek