Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Exodus: Gods and Kings

Megérkezett az első előzetes Ridley Scott új filmjéhez, melyben a zsidók Egyiptomból történő kivándorlásának ad epikus kerettörténetet. A fő szál Mózes (Christian Bale) és Ramszesz (Joel Edgerton) testvéri viszonyának elromlása, melyhez a történelmi szál mintegy kerettörténet csak, megdobálva grandiózus díszletekkel és 3D-vel. Főbb szerepekben még Aaron Paul, Sigourney Weaver, John Turturro és Ben Kingsley. Amerikai bemutat december 12.,

0 Tovább

Trailer: Felony

Joel Edgerton (Animal Kingdom, Warrior) "megunhatta", hogy csak színészi kvalitásait ismerjük el, így több rövidfilmes szkript után összedobott egy nagyjátékfilmes forgatókönyvet is. Eléggé személyes alkotás sikeredhetett belőle, ha magára osztotta a sztori mozgatórugójának számító karakter megformálását. A történetben 3 rendőr ténykedését követjük nyomon, ahol az egyik (Edgerton) elgázol egy kisfiút, aki emiatt kómába esik. A rendőrségi nyomozás két szálon indul meg egy nyomozópáros révén: az idősebb (Tom Wilkinson - Michael Clayton) már igyekezné menteni a bűnös zsaru seggét, a fiatalabb és becsvágyóbb (Jai Courtney - A Good Day to Die Hard) azonban szeretné leleplezni a bűnöst, ezáltal igazságot szolgáltatva a családnak és a gyermeknek is. A rendező a második filmjét forgató Matthew Seville), az alkotás szeptember 28-án debütál Ausztráliában és csak remélhetjük, hogy mihamarabb hazai forgalmazóra lel.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Great Gatsby

Egyre jobb anyagok érkeznek Baz Luhrmann legújabb filmjéhez, ami az egyik nagy amerikai regény adaptációjához. Az új poszter és trailer alapján talán tényleg megérte 3D-be átültetni, lehet, a vágóasztalon is faragtak még egy kicsit. Mindenesetre nagyon várjuk, ugye? Hazai bemutató május 16.

0 Tovább

Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza

Az idei Oscar-szezon (igen, tudom, van más díjátadó is az időszakban, de erre figyelnek a leginkább) lassan lecseng, alig van alkotás, ami a nevesebbek közül még nem jutott volna el kis hazánkba. A heti bemutatók közé is fért még egy nagy esélyes, a Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza személyében. A magyar alcím már helyre is teszi a tétova mozilátogatót, elvégre kevés zsákbamacskával operálva már tudjuk is, mire számítsunk. A 2000-es évek egyik legnagyobb terrorista merénylete után az Egyesült Államok nem kis ráfordítással eredt az al-Kaida embereinek nyomába. Mindezt egy (enyhe képzavar) tökös rendezőnő, Kathryn Bigelow filmjében.

0 Tovább

Zero Dark Thirty - plakát és előzetes

Hivatalosan karácsony előtti premierhéten indul a tengerentúlon az Oscar-díjas Kathryn Bigelow új filmje, mely ismételten harci környezetben zajlik, ámde ezúttal a kinti szíveknek oly kedves és meghitt ünnepeket biztosító Zero Dark Thirty. Ezen alkotás nem kisebb célkitűzéssel készült, mint dokumentarista stílusban megmutatni a jóféle hazafiaknak, mily módon került kézre és kivégzésre Osama bin Laden. 

A film 2012. december 19-ével látható a kinti mozikban, alább pedig az előzetese is bevizsgálható. A szereposztásban olvasható Jessica Chastain, Joel Edgerton, Scott Adkins, Mark Strong, Jennifer Ehle, Chris Pratt, Taylor Kinney és Kyle Chandler neve is, míg a forgatókönyvet A bombák földjén sikere után ismételten Mark Boal szállította.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek