Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: A Haunted House 2, Only Lovers Left Alive, The Machine, Vampire Academy

Ma reggelre négy trailer érkezett be, de valahogy egyik sem érdemel különleges bánásmódot, így csak egy kupacba terelve vizsgálhatjuk be.

Rögtön elsőnek Marlon Wayans visszatérése kapta meg a folytatást. A gyorsan legyártható, kis költségvetésű horrorok paródiája, A Haunted House című filmje érkezik március 28-án a mozikba, ennek örömére meg is kaptuk az első előzetest. Ugyanúgy sikít, mint egy hisztérika, ugyanúgy inkorrekt az állásfoglalás megannyi témában. Ha akar valaki egy jót röhögni a túlpörgetett kis horrorokon, annak ideális választás lesz.

0 Tovább

Képanyag: Only Lovers Left Alive

Nincs pihenő vámpírfronton, de talán megnyugvást jelent, hogy a modern filmművészet egyik emblematikus művészfilmese áll neki a témában alkotni. A forgatókönyvíró-rendező Jim Jarmusch áll a projekt mögött, a címe Only Lovers Left Alive. A sztori szerint Adam (Tom Hiddleston), aki vámpír és zenész, ismét megtalálja szerelmét, a szintén vámpír Eve-t (Tilda Swinton). Boldog, örökkévalóságig tartó szerelmüknek azonban a lány húga, Ava (Mia Wasikowska) próbál meg gátat szabni. A film várhatóan valamikor idén landol a kinti mozikban, de még ottani céldátum sincs. Ez így egyelőre vaskosan kötelezőnek hangzik!

Swinton és Hiddleston

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek