Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Thor: The Dark World

Ugyan a mozgóképes szekció nem győzött meg, de poszterek terén nagy bizalommal fordulok Thor kalandjainak második köréhez. Főleg, hogy pótforgatások révén Loki (Tom Hiddleston) még nagyobb szerepet kap majd. Visszatér mindenki az első részből, szóval Natalie Portman, Anthony Hopkins, Kat Dennings, Idris Elba, Stellan Skarsgard. Hazai bemutató november 14.

Szimplán Hammertime!

0 Tovább

Poszter, trailer: Mandela: Long Walk to Freedom

Nelson Mandela 95. születésnapjára időzítette a he Weinstein Company az előzetest, amely a korai életszakaszról, iskoláiról és a 27 évnyi börtönéletről szól - még mielőtt az a majdhogynem popkulturális globális ikon lett, mint napjainkban. A főszerepben Idris Elba, mellette még Naomi Harris, Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Zolani Mkiva, Jamie Bartlett, Lindiwe Matshikiza, Deon Lotz és Terry Pheto látható a filmben. A forgatókönyvet William Nicholson íta, a rendező Justin Chadwick (A másik Boleyn lány). Amerikai bemutató november 29.

0 Tovább

Kritika: Tűzgyűrű

Az előzetesek láttán annyira belelkesültem, hogy a nemzetközi és hazai negatív töltetű kritikák után fenntartásokkal ültem be végül, hogy megnézzem Guillermo del Toro legújabb filmjét. Annyit már előzetesen tudtam, hogy ez a film főleg a 10-14 éves fiúknak szól, elvégre hatalmas robotok és gusztustalan óriásszörnyek ütköznek meg az emberiség megmentéséért. Innentől fogva a sztori, amely két bunyót összeköt, már csak felvezetés a számomra, időt ad, hogy legyen időm beleinni a kólába és pár szem kukoricával tompítani az akciók okozta gyomorideget. Úgyhogy csapjunk is bele.

0 Tovább

Képanyag: Pacific Rim

A sok trailer és Jaeger(na nem a szétcsapott partifotók, hanem a szörnyvadászok neve)-fotó után kapunk két szép képet az Empire jóvoltából, ahol a rémség, nevesen a Kaiju pózol: egyszer épp Jaeger-pofon közben láthatjuk, egyszer meg épp a tisztes emberekről üvölti le a húst is.

0 Tovább

Banner: Pacific Rim

Most megtudhatjuk, hogy a hős pilóták által vezérelt Jaegerek békeidőben mamutfenyők sövénynyírásához is alkalmazhatóak!

0 Tovább

Featurette: Pacific Rim

Pilótafeaturette a Pacific Rimhez, egy rakat új képanyaggal.

A kíváncsiaknak szólok, júlis 11. a hazai bemutató, ami még majd 2 hónap...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek