Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter - Batman v Superman: Dawn of Justice

A Bosszúállók: Ultron kora is kapott hasonló szösszeneteket a Hulk vs Hulkbuster összecsapása miatt, így nem csoda, hogy lenyúlták az ötletet. Az első két poszter, kifejezetten a filmbeli karakterekre épít megjelenés terén, míg a harmadik jóindulattal is csak megidézi azokat. Kérdéses azonban, hogy innentől kezdve bármelyik szuperhős-film megteszi-e ezt a marketing-lépést, vagy megmarad 2015-ös jellemzőnek.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Man From U.N.C.L.E.

Bond a csúcson a Skyfall óta (forog is a Spectre, jönnek a jelenetfotók), így nem csoda, hogy a mainstream kicsit szárnyra kapott a témában. Hálás feladat kifigurázni vagy csak eljátszani a zsáner újraértelmezésével, amit a Kingsman már bizonyítottan sikeresen megtett Matthew Vaughn egyébként James Bond-téren csalódott vezetésével. Ehhez jött most Guy Ritchie, aki a Madonna-korszaka elejétől fogva igazából keresi saját hangját, a kudarcokat megtörve egy Spílerrel és két Sherlockkal. Felszálló ágban van, nem vitás, így egy retró hidegháborús ügynökfilmet elkészíteni bizakodásra ad okot. Főbb szerepekben Henry Cavill és Armie Hammer, előbbi CIA-, utóbbi KGB-ügynököt alakít, akik a hölgyeknek, míg mellettük Alicia Vikander pedig az uraknak lesz eye-candy a filmben. Európai mozikban augusztus közepén debütál, nálunk még bizonytalan az érkezés ideje.

0 Tovább

Kritika: Az acélember

Majdnem napra pontosan hét évvel ezelőtt sikerült csalódni a Warner-féle Supermanben: Bryan Singer rendezésétől sokat vártak a rajongók, az előzetes bizalmat azonban nem sikerült maradéktalanul megszolgálni. A világ legismertebb képregényhőse akkor kicsit felsült, hiába mentette meg már akkor is a világot, csak akkor épp Lex Luthortól. Így logikus elvárás volt, hogy egy újabb kispadozás után neki fognak esni, főleg, mikor látták, hogy a csak emberi alapokon létező Batman-széria sokkal komolyabb anyagi, kritikai és rajongói sikerélményben füröszti a DC-univerzumot. Ugyan két éve már bedobták Zöld Lámpást is a mozis köztudatba, ott valahogy nem volt egységes a földi és a csillagközi univerzum összhangja, újra jégre téve a z Igazság Ligája kalandjait: ki ne tudná, ami a Marvelnek a Bosszúállók (vagy itthon jobban elterjedve a Bosszú Angyalai néven ismertek - ld. a képregények '90-es évekbeli hazai megjelenéseiben). Mióta tavaly sikerült minden idők 3. legsikeresebb filmjét összerakni a Marvel-Disney tengely mentén, újra lángol a DC-Warner páros. Már akkor készült Az acélember, sokan fintorogtak is Zack Snyder rendezői szerepe miatt: elvégre hiába volt szolgai másolat a Watchmen, nem robbantott kasszát, míg a Sucker Punch - Álomháború pedig egyenesen anyagi bukás, a kritikusok és rajongók nagymértékű elutasítása mellett. Ilyen ellenszélben kellett az alkotóknak kiállnia a hegytetőre és saját víziójukkal lepisálni, hogy bebizonyítsák, az ő verziójuk igenis életképes.

0 Tovább

Poszter: Man of Steel

Három karakterposzter, egy üzenet: Nem vagy egyedül. Hogy ez fenyegetés vagy biztatás, döntse el mindenki maga, az tény, ezt a filmet látni kell.

0 Tovább

Poszter: Man of Steel

Kegyetlenül dübörög a marketing, ha a Warner nem dobott ki 100 millió dollárt erre az ablakon, akkor egyetlen centet sem. A mostani felhozatalban egy retró hatású posztert kaptunk, ami stílusra engem kimondhatatlanul emlékeztet egy bizonyos szériára, aminek 2015-re ígérik a folytatását...

0 Tovább

Trailer: Man on Steel

Azt hiszem, minden kétkedőt le fog nyűgözni ez a 3 perces előzetes, amely teljes mellszélességgel építi a legendás úton tovább a kék-piros nemzeti hős történetét - melyet most a Krypton pusztulásától Zod tábornok és csatlósai elleni harcig követhetünk, közben pedig a gyermekévektől sújtó kettős élet terhével is megismerkedhetünk. Emiatt lépett le Snyder a 300 folytatásától, s bár sokan féltették a tervezetet, már látni, hogy Nolan produceri bábáskodása mellett mit is sikerült tető alá hozni. A címszereplő Henry Cavill, mellette még Kevin Costner, Russel Crowe, Amy Adams, Michael Shannon emelkedik ki az előzetes bődületes beszippantása ellenére. Én most be is fordultam, hogy erre még két hónapot kell várni...

0 Tovább

Képanyag: Man of Steel

Kapjuk most már a nyár egyik legjobban várt filmjének képanyagait is. Csak remélni tudom, hogy tényleg működőképes változat lesz, Snyder és Nolan párosa elég ütősnek hat az előzetesek után is. Míg Superman öltözete eddig is ismert volt, most Zod tábornok látható teljes pompájában - így már hiteles csillagközi hódító és hadúr részemről.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek