Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kritika: A magányos lovas

A nagy nyári dömpingben sikerült elhavazódni, így csak mostanra pótoltam pár nagyobbnak szánt nyári slágerfilmet - milyen szép magyar mondat mindjárt az elején… A lényeg, minden körülményt sikerült legyőzni, így Gore Verbinski, Johnny Depp és a Disney újabb hatalmas kalandját is szemrevételeztem, szigorúan csak az egybehangzó negatív vélemények miatt. És akkor most szembeszélbe pisálnék, mert ez bizony jó és szórakoztató, bár tény, a játékidő és a dramaturgia nem épp a nézőbarát megoldást választotta. Sajnálatos, hogy ekkora elhasalás lett belőle: a Szörny Egyetem és a Gru 2 párosa tökéletesen kifárasztotta a és lefoglalta a családos célközönséget, így érthető módon kullog a 2013-as bevételi szégyenlista prominensei mellett. Hozzá képest a vele egy időben bemutatott Gru 2 már több négyszer annyi bevételt hozott, mint ez az alkotás… Hiába, a nyári indítás idén temette a nagyokat, mellette a Tűzgyűrű is csúnyán buktaszagú. Mindezek ellenére érdemes időt szakítani rá, a felnőttek a nosztalgia-faktor miatt tudnak jót szórakozni, a gyerekek számára pedig ott vannak Johnny Depp szokványos megmozdulásai és jó néhány rejtett gyöngyszem, mely szórakoztatóvá teszi az alkotást.

0 Tovább

Poszter: The Lone Ranger

Egy film és négy nemzetközi karakterposzter jött, ez utóbbiak az ázsiai piacról. A hazai bemutató július 11.

0 Tovább

Poszter: Lone Ranger

A múltkori páros után most a hölgyek is kapnak egy arcposztert, hogy örüljenek a rajongók.

0 Tovább

Képanyag: A magányos lovas

A múltkori poszter után most kaptunk egy állóképet, melyben Johnny Depp és a ló megismerkedésének lehetünk szemtanúi - háttérben a lepukkant Armie Hammer.

0 Tovább

Poszter: A magányos lovas

Ismét egy nagyméretű Disney-vállalkozás: 2012-ben a Bosszúállók terjesztése mellé azért becsúszott egy John Carter-féle epikus bukta, erre egy hasonló rétegközönséget vonzó feldolgozás, A magányos lovas érkezik majd július 4-én. Hiába Johnny Depp és a feltörekvő Armie Hammer, azért így is elég nagy rizikót vállaltak ezzel a projekttel. Hogy meggyőzzenek mindenkit, íme a poszter a főszereplőkkel... Kevésbé tűnik végleges poszternek, inkább csak valami fan-made cucc...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek