Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Stretch

Zsinórban jönnek az elszállt előzetesek az őszi felhozatalhoz, most Joe Carnahan (The A-Team, na meg a Smokin' Aces) új filmje kapta meg az első előzetest. Szokványosan bő sztárfelhozatal (Patrick Wilson, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker, Jessica Alba, Chris Pine), szokványosan beteg sztori, amikor egy sofőr mind elmebetegebb szotikba keveredik. A narrátor csak bepörget és nem ereszt, ha már másodjára nézed, rákattansz és pörgetnéd tovább a filmhez. Mert ki hagyna ki egy zakkant milliomost, egy szellemet, egy törpét, egy bukit, három sztrippert, három f@szszopó nimfomániást, szilikonos melleket, egy meleg francia maffiózót, kokaint, na meg The Hoffot! Amerikai bemutató október 14., VOD terjesztéssel, szóval leleményesek hamar magukénak tudhatják.

0 Tovább

Kritika: Másnaposok 3

Minden idők legsikeresebb R-kategóriás szériájának elvileg a végére értünk. Három 30-as csóka másnapos emlékezet-túráját követhettük végig, mindezt 4 éven belül sikerült trilógiává emelni, ami azért nem rossz eredmény. Persze a második rész erős önismétlése és kreatív túlzásai érezhetőek a 3. rész eddigi jegybevételein (nagyjából feleannyit teljesített eddig, mint az elődök ugyanennyi idő alatt), de vitathatatlanul az egyik legmeghatározóbb kanmuri-élmény, amire csak vágyhatunk. Már ha a pisztolyozás, a túladagolt Gina és nyugtató annak számít, na meg a tetoválás, a saját fogunk kihúzása, a szégyenteljesebbnél keményebb emlékek megtekintéséről a telefonon/kamerán már nem is beszélve. Mostani információink szerint elértünk a záráshoz, de persze ki tudja, mi lesz a vége - főleg, ha feltornázná magát minimum 350 millió dollár környékére, ami a nemzetközi bevételek alakulási tendenciái szerint nem kizárt.

0 Tovább

Poszter: Másnaposok 3

Míg az első rész a tigris körüli hajtóvadászat miatt is emlékezetes volt, addig most már az előzetesben megsiratott zsiráf kapott egy karakterposztert, már ha állatok esetében használhatunk ilyen kifejezést. És már hirdeti a szöveg, hogy finálé... Úgy legyen, főleg, ha nem szárnyalja túl a 2. részt.

0 Tovább

Poszter, trailer: Hangover 3

Újabb poszter a farkasfalka elvileg záró kalandjához, talán az eddigi legkeményebb - még ha az új előzetes inkább csak átlagos...

0 Tovább

Poszter: Hangover 3

Poszterdömping a Másnaposok 3. részéhez, amik elég ütősre sikeredtek - kivéve a középsőt... Megjelenési sorrend szerint kerültek fel, a legfrisebb legelől.

Azért annyit megjegyeznék, ha Goodman így nézne rám, várnám a halált.

0 Tovább

Poszter, trailer: Másnaposok 3

Megkaptuk a Másnaposok 3 poszterét és trailerét. Hogy ez jobb lesz-e, mint a 2. rész, azt csak május 30-án tudjuk meg, addig marad a remény - még ha a poszter nem is nyújt sok eredetiséget (ld. HP, Kedves ellenségem).

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek