Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Furious 7

A második teljes előzetes most már kétséget sem hagy, mennyire nagy költségvetéssel dolgoznak a Halálos iram-széria háza táján. Már nem csak a négykerekű vasak izzadnak meg minden percben, de a CGI-farm is erőteljesen túlmelegszik ennyi digitális erőfeszítés láttán. Úgyis mindenki látni akarja, hiába próbálna az ember józan észre hatni egy olyan film esetében, ahol egyik toronyházból ugratnak át a másikba. Jön és kész. Tarolni fog, mint Vin Diesel verdával az agyagkatonákat.

0 Tovább

Trailer: San Andreas

Előre szólok, nem a GTA-féle filmverzió csöppent nyakunkba, csak Dwayne "The Rock" Johnson izmozik egy kis lokális világmegmentésben. Történik, hogy a fránya Szent András-törésvonal törik egy embereset, így szegény Kalifornia közelebb kerül a sziget létformához. Kettészakadnak családok, barátok, földnyelvek, a nagy összeomlásban pedig igyekszik a család egymásra találni - mellé hazafias módon menteni a legjavát. Főszerep adott, mert már mondtam, anya szerepében Carla Gugino, közös gyerek Alexandra Daddario - ezen ponton fel is teszem a kezem, nősülnék a családba, kérném A szikla atyai áldását a lánykérésre! Melléjük esik be Paul Giamatti, Ken Watanabe, Ioan Gruffud és Kylie Minogue révén celebfaktor is befigyel. A rendező Brad Peyton, akinek eddig (NEM) köszönhetjük a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja és az Utazás A rejtélyes szigetre című alkotásokat. Megrögzött folytatásvadász direktorról van szó, úgyhogy tekintsük ezt az Emmerich-féle 2012 sequeljének, hátha kevésbé fog fájni. Ámerikás bemutató 2015. május 29., egy olyan hónap zárófilmje lenne, amit az Avengers 2 nyit, a Pitch Perfect 2 és a Mad Max: Fury Road folytat, majd a Tomorrowland zár előtte egy héttel. California qrvára nem dreamin, már nem azért - de készüljünk, az Avengers 2-es lassított soundtrack vissza fog köszönni kb jó egy évig mindenhol.

0 Tovább

Poszter, trailer: Furious 7

Megérkezett a Halálos iramban-széria 7. részének angol és magyar nyelvű előzetese is. Búcsút intünk Paul Walkernek, ezzel valószínűleg más mederbe terelődik majd a fő szál. Az aktuális gonosz Die Hard-szintre emeli a sztori, ugyanis az előző rész főellenségének csúnya, rossz bátyja lesz az, aki a sokszínű Toretto-család életére tör. Azért erős irónia Stathamat nagytesónak nézni, de a lényeg, hogy megint sikerült emelni a tétet a korábbiakhoz képest, így esély van arra, hogy a legjobb film épp ez legyen a házon belül. Igaz, a korábbi nagy kedvenc, a 4-5-6. részt jegyző Justin Lin rendező helyett James Wan veszi át a stífétát, aki jobbára horrorjai révén ismert (Fűrész, Démonok között). Magyar bemutató 2015. április 2.

0 Tovább

Hír-halom


1. A Sony kitett egy posztert a saját twitter-oldalára, ami már a Last of Us filmváltozatával kecsegtet. Ehhez még nem hivatalos infó is érkezett, Bruce Campbell és Maisie Williams a kiszemelt a két főszerepre. Ezek után megnyugodhat minden gamer-lelkű gyermek és felnőtt egyaránt, eddig nagyon jónak tűnik a csillagzat a jó adaptációhoz.

2. Még be sem mutatott filmek tervezett folytatásai kapcsán is jönnek a hírek rendesen San Diego-ból. Elsőre a Tini Nindzsa Teknőcök 2. része, ahol már pedzegetik, ha lesz, akkor abba bele fog férni Rocksteady, BeBop és Casey Jones is. Az első kettő szintén emberszabású állat (egyik orrszarvú, a másik vaddisznó), míg Jones egy hokimaszkos igazságosztó. 

3. Még nem hivatalos a második rész bejelentése (hiszen láttunk mostanság megbukni egy pár sikerkönyves filmadaptot), de ha Az útvesztő eljut a folytatásig, amiben Wes Ball rendező igencsak biztos, akkor itt egy koncepciós tervezet a Shorch of Trials alcímű kötet filmváltozatához. Bár előbb jöhetne magyarul a könyv, csak úgy a miheztartás végett.

4. Marvel-hírek: Nem elég, hogy Robert Downey Jr. nagy csinnadrattával zárta (volna) le az önálló Vasember-filmes korszakot az életében, de most van egy ajánlat Kevin Feige Marvel-elnök kezében, ami elgondolkodtatta a színészt a folytatáson. Nem valószínű, hogy anyagi lenne, hiszen zsinórban viszi a legjobban kereső színészek listáját a 49 éves aktor... akkor viszont valami nagyon ütős sztorit  kell húzni, amit engedélyez is a Disney. Aztán ott van még Doktor Strange szereposztása is, ahol párhuzamosan hol Benedict Cumberbatch, hol Joaquin Phoenix a befutó. De hogy ne csak ez hergelje a rajongókat, Joss Whedon elkottyintotta, 4 vezető női karakter lesz az Avengers: Age of Ultronban. Egyszer ott van Romanoff ügynök (Fekete Özvegy), aztán Hill ügynök (Cobie Smulders), majd a Skarlát boszorkány (Elisabeth Olsen), de hogy ki lenne a negyedik? Egyes pletykák már Carol Danvers önálló filmjének alapozását terjesztik, aki Ms. Marvel néven ismerhető a képregényekből.

5. DC-hírek: Dwayne Johnson még hétfőn jelentette be, hogy csatlakozik a DC filmes világának stábjához, de nem nyilatkozott arról, kinek a megszemélyesítője lesz. Azóta égnek a vonalak, mennek a találgatások, mert a színész saját twitterén megosztotta a fenti fotót, ahonnan el lehet dönteni, melyik szerepre szerződött: Black Adam vagy Marvel Kapitány/Shazam. Egy 2007-es forgatási interjú során elmonta, hogy Black Adam-et fogja alakítani. Annyi biztos (már amennyire lehet), hogy 2016-ban jön a Shazam-film, melyet Peter Segal fog rendezni. Addig pedig, míg várunk az élőszereplős Igazság Ligája-filmre, a DC bőven el fog kényeztetni minket animációs téren. Augusztusban jelenik meg a Batman: Assault on Arkham című egészestés animációs filmjük, a Comic Conon pedig bejelentettek még két filmet. Az első a Batman Vs. Robin lesz, mely Scott Snyder író sztorija Talon and the Court of Owls címen. Ehhez jön még egy Justice League: Gods and Monsters, amit Bruce W. Timm fog írni és rendezni. Timm nem újonc a DC háza táján, korábban már dolgozott grafikusként, íróként és rendezőként is animációs filmeknél és sorozatoknál, mint a Batman: The Animated Series, a Batman: A rém álarca, Superman: Ítéletnap, Az igazság ligája. A sztori még nem ismert, de a cím alapján komoly csetepatéra lehet majd számítani.

6. A Disney még tovább jegeli a Karib-tenger-szériáját. Eddig volt egy kezdeti 2015-ös, majd 2016-os céldátum, azonban a Comic Conon bejelentették, hogy 2017.07.07-ére teszik a projektet. Ez azért is érdekes, mert láthatóan a Marvel-filmeket tolják teljes mellszélességgel, na meg az is érezhető, hogy hazai vizeken messze nem evickélt olyan jól az Ismeretlen vizeken alcímű fejezet. Kérdéses, mennyire fog jól teljesíteni, mert egy héttel előtte lesz a Gru 3., majd utána a Fantasztikus négyes 2. (igaz, ez utóbbi erősen függ majd a reboot első rész sikerétől). A Dead Man Tell No Tales alcímű 5. részt a Kon Tiki rendezőpáros, Joachim Ronning és Espen Sandberg rendezi majd

0 Tovább

G.I. Joe: Megtorlás

Akármennyire is sajnálom, minden erőfeszítésem ellenére sem találom a pozitív jelzőket a G.I. Joe: Megtorlás kapcsán. Ugye első körben tavaly őszről idén márciusra tolták az amerikai (és ezzel a magyar) premiert is, holmi 3D-konvertálási indokkal. Ezt követően már arról is szóltak a hírek, hogy az egyébként egy lényegi akciót megélő Duke százados játékidejét is megnövelték, elvégre az őt alakító Channing Tatum mind nagyobb népszerűségére is szükség lehet. A forgatókönyvet a Zombiland c. film (majd idei tv-sorozat) írói, Rhett Reese és Paul Wernick hozta össze, de ezen a téren is csak a hiátusok halmozódnak. Arról nem beszélve, a rendezést Jon M. Chu vitte a hátán, akitől eddig a Step Up 2 és 3D, valamint a Justin Bieber doksi említésre méltó. Ha ezek után valaki még pozitív végkifejletet várt, annak komolyabb drogtúrára lenne szüksége, mintha eltolná a teljes Félelem és reszketés Las Vegasbant!

0 Tovább

Poszter: Fast & Furious 6

Szűk három hét és bevizsgálhatjuk a Halálos iramban széria hatodik részét (egyben az utolsó Jusin Lin-féle rendezést - hatból négy, nem is rossz arány), amihez most kaptunk egy mindenki a fedélzeten típusú posztert. Dwayne Johnson nagyjából hozta a cumóját a G.I.Joe-ból, míg Michelle Rodriguezt nyilván a Resident Evil egyre gyengébb minősége miatt száműzték a hátsó sorba...

0 Tovább

Poszter: Pain & Gain

Michael Bay várva várt izommozija már a kertek alatt, már az amerikai bemutatót illetően, kint ugyanis április 26-ával kerül bemutatásra, míg itthon egészes augusztus 8-áig várnia kell a rajongóknak. Dwayne Johnson és Mark Wahlberg adott, azonban most már Anthony Mackie is teljes mellszélességgel helyet kapott a poszteren. Istentelenül messze ez a magyar bemutató még!

0 Tovább

Trailer: Pain & Gain

Megérkezett egy hosszú, R-besorolású mozgókép-halom Michael Bay low-budget testépítős agymenéséhez, melyben Dwayne Johnson és Mark Wahlberg játsza a főszerepet - Macklemore & Ryan Lewis: Thrift Shop a végére. Hazai bemutató augusztus 8., magyar cím Izomagyak...

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Újabb mozgókép, ezúttal a mozis változat került ki, lehet gyönyörködni benne. Hazai bemutató még mindig május 23.

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Május 23., addig várhatunk a filmre, de ez a monumentális előzetes már magyar felirattal is elérhető. Aki fontos, vissza is tért - ld. Michelle Rodriguez.

0 Tovább
«
12

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek