Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Comic Con-poszterek: Chappie, Horns

Dübörög a Comic Con, San Diego termeli ki a híreket és a marketinganyagokat. Most épp Neill Blomkamp új filmje kapott egy posztert, ami legalább annyira zavarbaejtő, mint a sztori. Ezúttal is együtt doglozik Sharlto Copley-val, aki nem mást játszik, mint a robot Chappie-t, akit örökbefogad egy első látásra működésképtelen házaspár. A film 2015.03.06-ával érkezik az amerikai mozikba.

Emellé még egy poszter jött Daniel Radcliffe szarvas bosszúálló nyomozásához, a Horns-hoz. Eddig kaptunk trailert poszterrel, egy újabb animált posztert, na meg a mostanit. Alexandre Aja rendezése eddig igencsak érdekesnek hat, szóval mindenképp bevizsgálandó.

0 Tovább

Poszterek: Guardians of the Galaxy, Horns, Sin City: A Dame to Kill For

Zsinórban 3 posztert is bevizsgálhatunk, amik esetében nem mindenhol pozitív az élmény.

A Guardians háza táján már megismerhettük Yondu árnyékát, aki az intergalaktikus sztoriba hoz egy újabb, Marvel-univerzum szinten átívelő szálat hozó földönkívüli, aki az egyik alapító is. Michael Rooker zseniális választás, arcra is tökéletesen idegen.

0 Tovább

Poszter, trailer: Horns

Daniel Radcliffe mindent megmozgat, csak hogy kilépjen Potter köpenyének árnyékából. Persze érthető is meg jól is csinálja (The Woman in Black, Kill Your Darlings, A Young Doctor's Notebook), ennek jött el a következő etapja. A sztori szerint a barátnője nemi erőszak áldozata lesz, a meggyilkolásával pedig őt vádolják. Miközben esik szét körülötte minden, szarvak nőnek ki a fejéből, amik olyan képességekkel ruházzák fel, mint a bűnök bevallása - ezzel a támogatással kezd a saját nyomozásába, hogy kidertse, mi is történt valójában. A filmet Alexandre Aja (Haute tension, The Hills Have Eyes) rendezte Joe Hill regényéből, Radcliffe mellett Juno Temple, Heather Graham, David Morse, Max Minghella a főbb szerepekben. Brit bemutató október 31., nálunk még homály fedi

0 Tovább

A fekete ruhás nő

Úgy néz ki az, eheti premierekkel kapcsolatban a plakát lesz az első, ami kiveri a... biztosítékot. Míg a titánok barom szövegekkel rettentettek a standieken, addig szegény szerencsétlen Daniel Radcliffe hézagos arcszőrét és bántóan kék lézerszemét választották a hazai forgalmazás népszerűsítéséhez, szemben az általam is választott, sokkal hatásosabb és stílusosabb, a filmhez is jobban passzoló plakát helyett. Anélkül azonban, hogy lelőném a film "nagy" poénját, mondandójának és titkának lényegét, legyen elég annyi, ez a fotó illik a filmhez, a leginkább érintett korosztályt emelve a középpontba. Mert ez az alkotás, címében egy nőről szól, a főszerepben egy fiatalemberrel, aki a saját munkája előrehaladtával a helyi gyermekek tragédiájával szembesül, akik pedig a külföldi poszterek és forgalmazók szerint a középpont, amit képviselni kell.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek