Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Rush

Stílusosan a Monacói Nagydíj idejére adták ki a Rush új előzetesét, melyben James Hunt és Nikki Lauda máig lengendás versenygését és barátságát követhetjük végig, persze nem kis mennyiségű autókázással. A két sportikon közül az egyik talán az utolsó playboy volt a sportágban, a másik pedig az első mechanikusan emberi német. Ron Howard filmje szeptemberben érkezik, addigra lehet, már csak ez lesz az egyetlen izgalom a sportág körül - már ha eldől a világbajnoki cím.

0 Tovább

Poszter, trailer: Thor: The Dark World

Megérkezett az első mozgókép és (pár nappal korábbról mellékelve) az első poszter is a kalapácsos Superman sztorijának késő őszi folytatásához. Visszatérnek a szereplők, azonban ez az új ellenség egyelőre megfoghatatlanul semmilyen - értem én a földi pusztítás lényegét, de valahogy akkor sem az igazi. Aztán majd egy komolyabb, második trailer úgyis meggyőz, hogy kötelező Marvel-darab, mint eddig mind. Igen, ahogy az első Thor is! Hazai bemutató október 31.

0 Tovább

Képanyag: Rush

Már az előzetes is meggyőzött, hogy szép és jü lesz Howard új filmje, de ezek a képkockák, főleg a régi Lotus és Olivia Wilde esküvői ruhás látványa vitte a lelkem a rosszba, ezt bizony látni kell. Főleg, hogy az egész ből süt egy hedonista megvalósítású retró pornó, ahogy a karaktereket és a környezetet elnézem - na igen, a hőskor...

0 Tovább

Poszter, trailer: Rush

Ron Howard vászonra vitte a Forma 1 egyik legkiemelkedőbb pilótapárosának versengését, annak minden drámájával és komédiájával együtt - ezzel a Frost/Nixon óta először doglzoik együtt Peter Morgan forgatókönyvíróval, várjuk is a hasonlóan minőségi megvalósítást. Niki Lauda szerepében Daniel Brühl szinte már klónként funkcionál, míg James Hunt megformálója, Chris Hemsworth hozza mindazt, amit az F1 hőskora jelentett a férfiak és a nők számára is. Sajnos poszter terén egy korai kiadással bírunk csak, ami így is hangulatos, míg az előzetes túlszárnyalta látvány terén az eddigi várakozásaimat. Bemutató szeptemberben, hazairól még nincs hír.

0 Tovább

Hófehérke újratöltve

Idén már másodjára értekeznek nekünk ide bele az arcunkba Hófehérke kalandjairól, míg az első kör pontozás alapján kiesett az érdemesebb feldolgozások közül addig az újabb változat már a masszív hentelésbe és Tolkien-mitológia megidézésébe menekülve igyekszik diadalt aratni, elődjéhez képest sokkalta nagyobb csavarokat hajítva a romantikus mesei gépezetbe.

Közös jegyeik alapján erős gonosz boszorkányt sikerült karakterizálni, azonban a szarkasztikus humor helyett a mélabús és sötét tónusú mágiához fordultak, brutálisan dús szemöldökű főszereplőnő helyett brutálisan tátott szájú hősnőt kerítettek. Férfiak terén is hatalmas a differencia, snájdig herceg helyett a fejszés vadász lesz az érzelmek rabja, a törpék maradtak viszont törpék, abból is az útonállóbb fajta, még ha második olvasatra sikerült már stílusosabb mélynövéseket prezentálni.

0 Tovább
12
»

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek