Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: American Sniper

Amerika ügyeletes katonai jófiúi szemmel láthatóan a mesterlövészek. Míg tavaly Mark Wahlberg főszereplésével a Lone Survivor vitte a prímet a műfajon belül, addig idén Clint Eastwood nyúlt ismét katonai témához, melyet így meg is legyinthet az Oscar szele. Minden idők leghalálosabbja, legalábbis ezt ígéri az előzetes, a fegyver maga pedig a felgyúrt Bradley Cooper lesz. Kinti bemutató limitáltan december 25., kis karácsony hangulatnak, széles körben január 16-ával debütál, itthon pedig a szokásos egyhavi csúszást mondanám.

0 Tovább

Trailer: Guardians of the Galaxy

Újabb, még nagyobb, még szórakoztatóbb és még többet mesélő előzetes jött A galaxis őrzőihez. Itt már láthatjuk Yondut Michael Rooker), Ronan a vádlót (Lee Pace). Ha jól értelmezem, azzal, hogy Groot megeszi a vállán a levelet,olyat tesz, mint mikor az állatok magukat nyaldossák....

Igen, ez már nem csak kikacsint a Marvel elképesztően széles univerzumára, mint tette azt a Bosszúállók vagy a Thor, hanem intergalaktikussá is teszi az eddigiek mellett. A soundtrack bulis verzióban eléri azt, amit melankóliában a Watchmen tudott. Hazai bemutató augusztus 14.

0 Tovább

Poszter: Guardians of the Galaxy

A múltkori cenzúrázott poszter annyira bejöhetett a marketingeseknek, hogy nem voltak restek itt-ott újrahasznosítani ehhez a nemzetközi anyaghoz. Ahogy ránézek, egyből a Lonely Island Cool Guys Don't Look At Explosions című számának klipje jut eszembe. Ettől függetlenül várós még mindig. Hazai bemutató augusztus 14.

0 Tovább

Poszter: A galaxis őrzői

Mivel már PS-mester mindenki, nem csoda, hogy egyazon kamerabeállítással PG 13-asra retusálnak egy posztert. Jelesül A galaxis őrzői kaptak fegyvermentes nemzetközi plakátot, ami már majdnem eg yintergalaktikus családegyesítő showra emlékeztet így. Gamorra (Zoe Saldana) karja került más pózba, na meg Star-Lord (Chris Pratt) pózol, mint egy fehérneműmodell. A többiek csak lazán lefegyverezve, éljen a digitális korszak! Azért is fura ez a fajta cenzúra, mert a trailer bővelkedik a fegyveres, fizikai erszakos jelenetekben... A tovább mögött az eredeti, erőszakot sugalló változat.

0 Tovább

Kritika: Másnaposok 3

Minden idők legsikeresebb R-kategóriás szériájának elvileg a végére értünk. Három 30-as csóka másnapos emlékezet-túráját követhettük végig, mindezt 4 éven belül sikerült trilógiává emelni, ami azért nem rossz eredmény. Persze a második rész erős önismétlése és kreatív túlzásai érezhetőek a 3. rész eddigi jegybevételein (nagyjából feleannyit teljesített eddig, mint az elődök ugyanennyi idő alatt), de vitathatatlanul az egyik legmeghatározóbb kanmuri-élmény, amire csak vágyhatunk. Már ha a pisztolyozás, a túladagolt Gina és nyugtató annak számít, na meg a tetoválás, a saját fogunk kihúzása, a szégyenteljesebbnél keményebb emlékek megtekintéséről a telefonon/kamerán már nem is beszélve. Mostani információink szerint elértünk a záráshoz, de persze ki tudja, mi lesz a vége - főleg, ha feltornázná magát minimum 350 millió dollár környékére, ami a nemzetközi bevételek alakulási tendenciái szerint nem kizárt.

0 Tovább

Poszter: Másnaposok 3

Míg az első rész a tigris körüli hajtóvadászat miatt is emlékezetes volt, addig most már az előzetesben megsiratott zsiráf kapott egy karakterposztert, már ha állatok esetében használhatunk ilyen kifejezést. És már hirdeti a szöveg, hogy finálé... Úgy legyen, főleg, ha nem szárnyalja túl a 2. részt.

0 Tovább

Poszter, trailer: Hangover 3

Újabb poszter a farkasfalka elvileg záró kalandjához, talán az eddigi legkeményebb - még ha az új előzetes inkább csak átlagos...

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Place Beyond the Pines

Kaptunk egy kis képes jóságot Derek Cianfrance (Blue Valentine) új filmjéből, melyben ismét Ryan Gosling a főszerepben, mellé Bradley Cooper és Eva Mendes a színészgárdához csatolva. A filmet most hétvégén mutatják be az Egyesült Államokban, egyelőre limitált vászonszámon. Hazai bemutatóról nincs hír.

0 Tovább

Poszter, trailer: Másnaposok 3

Megkaptuk a Másnaposok 3 poszterét és trailerét. Hogy ez jobb lesz-e, mint a 2. rész, azt csak május 30-án tudjuk meg, addig marad a remény - még ha a poszter nem is nyújt sok eredetiséget (ld. HP, Kedves ellenségem).

0 Tovább

Napos oldal (2012)

Szép lassan minden indulót sikerül megismernünk a 2012-es évet záró díjátadó-szezon nevesebbjei közül. Jelen esetben a 8 Oscar-díjra jelölt (legjobb férfi-, női főszereplő, férfi-, női mellékszereplő, rendező, film, adaptált forgatókönyv) Napos oldal került elém, amelyet A messzi dél vadjaihoz hasonló előzetes bizalommal tekintettem meg. Kisebbet csalódtam, mint Hushpuppy kalandjaiban, nem kapott el annyira az idegbaj sem a felelőtlen szülők miatt (bár azért erre itt is kitérek), jobban is tetszett, de akkor sem értem, mire fel a hatalmas pozitív hírverés a film körül. Indie-környezetbe bújtatott A-listás egykori és mai sztárok egy érdekes alaphelyzetű komédiát hoznak le meglepően ügyes végeredménnyel, de semmi több.

0 Tovább
«
12

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek