Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Night at the Museum: Secret of the Tomb

Ben Stiller megcsinálta, trilógiát faragott az Éjszaka a múzeumban-franchise-ból! Na nem biztos, hogy ez jó is lesz nekünk, de az biztos, lesz egy minimum átlagos családi látványfilm is a mozikban. A történet szerint hanyatlik a kiállítási tárgyak életre kelésének hatásfoka, így a bölcsőhöz, Londonba látogat a válogatott történelmi korokból verbuválódó banda. Ennek örömére jobban teljesít a Pompeii díszlet, mint az egész estés katasztrófafilm... Amerikai bemutató december 19., tippelni nem mernék, mennyire gyalázza el Az öt sereg csatája.

0 Tovább

Trailer: Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty)

Nagyívű, bő lére eresztett, mégis megragadó hatperces előzetes érkezett Walter Mitty nálunk december 26-én debütélő kalandjaihoz. Ha más nem mert ugye Ben Stiller színészként nem kaphat Oscart, akkor legalább a fényképezés és film kategóriáiban figyelhetjük a díjszezonban - na meg egy újabb színészi rendezői Oscar Ben Affleck után?!?!

0 Tovább

Poszter, trailer: Walter Mitty titkos élete

Az év utolsó felének talán egyik legjobb filmjével lesz dolgunk, ha hihetünk az eddigi előzeteseknek. Ben Stiller főszereplésével nem kis kalandokban lehet részünk, ha nyomon követjük Walter Mitty kalandjait. A szerelem, a mindennapi hőstettek és a világ megváltása is részét képezi ezen eseményeknek, melyeknek Kristen Wiig, Shirley McLaine, Adam Scott és Sean Penn is részese lesz. Hazai bemutató december 26.

0 Tovább

Kertvárosi kommandó

Igazán elgondolkodtató, hogy Ben Stiller Trópusi vihar sikere óta nem tud önálló filmben a széles közönség előtt bizonyítani: a 2008-as alkotás anyagi és kritikai sikere óta csak az Éjszaka a múzeumban folytatása, az Utódomra ütök mint a széria záró (?) epizódja, valamint a Madagaszkár oroszlánja, Alex eredeti szinkronhangjaként örvendezhetett. A Greenberg című alkotás lényegében közönséget nem talált, csak a filmfesztiválok vitték hírét; a Megaagy szinkronszínészeként még úgy-ahogy elégedett lehetett; a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című film már egyértelműen jelezte, a közönség már nem kíváncsi a Stiller-féle vígjátékokra - épphogy megtermelve a gyártási és marketing-költségeket. Mostani filmje, a Kertvárosi kommandó már egyértelmű bukás, már ami a hazai bevételeket illeti, a 68 milliós gyártási költség ellenében eddig 35 milliós amerikai forgalom a július 27-ei bemutató óta elég hervatag eredmény, mintegy producereket gondolkodóba ejtő módon. Mindezek ellenére a film messze nem olyan érdektelen és rossz, mint ahogy a külföldi sajtóvisszhangok alapján kikövetkeztetnénk.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek