Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: I, Frankenstein

Aaron Eckhart főszereplésével készü egy Frankenstein-adapt, amiben nevezett úriember lesz a szörny. Most pedig kaptunk egy pózerkedő GIF-posztert, mely érdemben csak fogat egy cirka 20 fokot a főszereplő figuráján. A rendező a viszonylag ismeretlen Stuart Beattie, akinek ez lesz a második nagyjátékfilmje. Az első egy bizonyos Tomorrow, When the War Began című akciófilmmel jelentkezett. Amerikai bemutató 2014. január 24., nálunk még nincs listázva.

0 Tovább

Kiküldetésben: Likvidálva / Pokoli futam

Van az úgy, hogy a nagy pangásban, esetleg két nagy film közt eltelt 2-3 évben nevesebb színészemberek nem kapnak minőségi felkérést szűk hazájukon belül. Ilyenkor látszik, hogy a sztárszínész is ember, fogja magát és addig megy, amíg egy olyan országot nem talál, ahol filmet raknak köré. Ezen a héten premierek terén rögtön kettőt is kapunk: Aaron Eckhart az európai kiküldetést választotta, ahol volt CIA-ügynökként egy belsős mocskos munkát kénytelen felgöngyölíteni, nyakában a nyűgös kamaszlányával, míg Paul Walker két Halálos iram közt megpróbálta Johannesburg-beli száguldással felvenni a tempót, mintegy felvezetve nekünk a soron következő hatodik részt. Igazság szerint egyik sem az igazi, egyszernézős dvd-színvonal, meglepő, hogy berugdalták szélesvászonra.

0 Tovább

Képanyag: Olympus Has Fallen

Több poszter és az előzetes után most már állóképekkel is bombáznak, hogy a lelkes és hazafias amerikai közönség belelkesedjen a március 22-ei premierre. Az utolsó fotó pedig a Dexter-fanok szívébe csempészhet némi melegséget!

0 Tovább

Poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua új filmje kapcsán eddig is volt már poszter és előzetes, most kaptunk egy (szó szerint csak) félig új posztert. A kinti bemutató egyre közeleg, bő egy hónap múlva már nézheti is az elsődleges célközönségnek számító amerikai publikum (március 22.). A poszter szlogenjét elnézve ez bizony one-man nation, elvégre Butler fogja leszedni az ellent!

0 Tovább

Trailer, poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua nem tökölt, összerakott egy elnökrablásos akciófilmet, melyben legyalulják a Fehér Házat (ez lesz Olympus, a titkosszolgálati kód alapján). A szereplőgárda nem karcsú, Aaron Eckhart, Gerard Butler, Morgan Freeman, Dylan McDermott, Ashley Judd és Melissa Leo a főbb szerepekben. Kinti bemutató a képanyagon (március 22.), nálunk még nincs dátum.

A tovább mögött a film posztere.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek