Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Comic Con-poszterek: Chappie, Horns

Dübörög a Comic Con, San Diego termeli ki a híreket és a marketinganyagokat. Most épp Neill Blomkamp új filmje kapott egy posztert, ami legalább annyira zavarbaejtő, mint a sztori. Ezúttal is együtt doglozik Sharlto Copley-val, aki nem mást játszik, mint a robot Chappie-t, akit örökbefogad egy első látásra működésképtelen házaspár. A film 2015.03.06-ával érkezik az amerikai mozikba.

Emellé még egy poszter jött Daniel Radcliffe szarvas bosszúálló nyomozásához, a Horns-hoz. Eddig kaptunk trailert poszterrel, egy újabb animált posztert, na meg a mostanit. Alexandre Aja rendezése eddig igencsak érdekesnek hat, szóval mindenképp bevizsgálandó.

0 Tovább

Comic Con-poszter: Avengers: Age of Ultron

A tegnap bemutatott Ultron alcímű Bosszúállókhoz jött most újabb kettő, ezúttal Amerika Kapitány és Fekete Özvegy. Ez utóbbit ugyebár nem használják a filmekben, csak Romanoff ügynökként hivatkoznak rá, de mindegy is. A lényeg, hogy szalajt a marketing a Disney-nél, csiholják a tüzet jövőre. Előtte azért itt lesz még nekünk a Galaxis őrzői, amit most már mindenhol a "valaha volt legjobb Marvel-film"-ként tartanak számon.

0 Tovább

Comic Con-poszterek: Ant-Man, Hobbit, Hunger Games, Mad Max, Ultron

A geek és fan mennyországnak számító, San Diego-ban rendezendő éves Comic Con alkalmából jönnek a marketingesek, hogy túlszárnyalják egymást a figyelem felkeltése miatt. ABC-sorban akkor lentebb mind, tessék gyönyörködni.

A sok vihart megélt Ant-Man most már talán sínen van a rendezőváltás után, úgyhogy tényleg ideje volt valami hivatalossal előrukkolni.

A Hobbit most már 5 sereg csatájával várja a nagyérdeműt, hogy a félsiker első rész, valamint a kicsit hitelt vesztett, de nagyívű 2. rész után méltó lezárást adjon egy gyerekkönyvnyi trilógiának.

Az éhezők viadala napjaink legsikeresebb kamasz-franchise-aként mind nagyobb popkult szerepet igyekszik betölteni, nem csoda, hogy ilyen street-artos beütésként, néhol Banksy-t idéző poszterre gyúrtak.

Az eddig látottak alapján a Mad Max-reboot igazán magas szintet lesz képes megugrani, nem csak  szereplők, de a forgatási anyagok miatt is. A hőn áhított előzetesig pedig itt a szatirikus poszter a világ vége után.

Minden idők legsikeresebb képregényfilmje, a Marvel-tanyáról érkező Bosszúállók is a folytatás mezejére lép jövőre, így előbb Vasember, majd epdig a Skarlát boszorkány viaskodik az Ultron-robotok között. Innen sejthető, a boszinak komolyabb szerepet szánnak majd a sztoriban - netán átívelőt is...

0 Tovább

Poszterek: Jurassic World, Teenage Mutant Ninja Turtles

Kaptunk megint pár érdekességet, így szemezgessünk is a fentebbi filmek legutóbbi anyagaiból:

Rögtön kezdésnek a Comic Conra szánt grafikus poszter a Jurassic Parkhoz, amely Mark Englert munkája. Limitált kiadvány lesz, szóval lehet kapkodni rendesen, aztán őrizgetni amíg ki nem derül, hogy sikerfilm lesz Colin Trevorrow filmje. Mindehhez cirka 320-at kell aludni, szóval féllábon is kibírható. Addig itt ez a poszter, lehet ábrándozni...

Ezzel szemben a Nindzsa Teknőcök már a kertek alatt, augusztus 28-án debütál a magyar mozikban is az elsőre erőteljesen látványfilmes produkció Jonathan Liebesman (A titánok haragja, A  Föld inváziója: Csata Los Angeles) legújabb filmje. Más kérdés, hogy a két akció közti időt is sikerül-e megtölteni valamivel - és itt nem Megan Fox testi adottságait kell elsősorban érteni. Mire mi is megválthatjuk a jegyünket  a mozikba, addigra úgyis bőséges nemzetközi visszhang lesz, hiszen jövő hó 8-ával startol az amerikai mozikban. Addig pedig itt van a négy képzőművész névvel azonosított harcművész emberszabású hüllőtesó!

0 Tovább

Poszterek: Guardians of the Galaxy, Horns, Sin City: A Dame to Kill For

Zsinórban 3 posztert is bevizsgálhatunk, amik esetében nem mindenhol pozitív az élmény.

A Guardians háza táján már megismerhettük Yondu árnyékát, aki az intergalaktikus sztoriba hoz egy újabb, Marvel-univerzum szinten átívelő szálat hozó földönkívüli, aki az egyik alapító is. Michael Rooker zseniális választás, arcra is tökéletesen idegen.

0 Tovább

Poszter, trailer: Horns

Daniel Radcliffe mindent megmozgat, csak hogy kilépjen Potter köpenyének árnyékából. Persze érthető is meg jól is csinálja (The Woman in Black, Kill Your Darlings, A Young Doctor's Notebook), ennek jött el a következő etapja. A sztori szerint a barátnője nemi erőszak áldozata lesz, a meggyilkolásával pedig őt vádolják. Miközben esik szét körülötte minden, szarvak nőnek ki a fejéből, amik olyan képességekkel ruházzák fel, mint a bűnök bevallása - ezzel a támogatással kezd a saját nyomozásába, hogy kidertse, mi is történt valójában. A filmet Alexandre Aja (Haute tension, The Hills Have Eyes) rendezte Joe Hill regényéből, Radcliffe mellett Juno Temple, Heather Graham, David Morse, Max Minghella a főbb szerepekben. Brit bemutató október 31., nálunk még homály fedi

0 Tovább

Poszter, trailer: Exodus: Gods and Kings

Megérkezett az első előzetes Ridley Scott új filmjéhez, melyben a zsidók Egyiptomból történő kivándorlásának ad epikus kerettörténetet. A fő szál Mózes (Christian Bale) és Ramszesz (Joel Edgerton) testvéri viszonyának elromlása, melyhez a történelmi szál mintegy kerettörténet csak, megdobálva grandiózus díszletekkel és 3D-vel. Főbb szerepekben még Aaron Paul, Sigourney Weaver, John Turturro és Ben Kingsley. Amerikai bemutat december 12.,

0 Tovább

Poszter, trailer: The Zero Theorem

Most már nem csak a betiltott poszter miatt hallhatunk Terry Gilliam legújabb filmjéről, hanem megérkezett hozzánk az új előzetes is! A film eddig inkább a fesztiválokon virított, a széleskörű nemzetközi porondon csak mostanság fog megmérettetni. A sztori szerint a hacker Waltz arra vár, hogy rájöjjön végre, mi is az élet értelme. Munkaadói megbízásából a zéró elméletet igyekszik bizonyítani, azonban felettesei egy fiatal lány és egy fiú személyében zavaró tényezőkkel bombázzák. Főbb szerepekben Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Ben Wishaw, Tilda Swinton, Matt Damon.

Hazai bemutatóról nincs hír, tekintve, hogy kis hazánk nem a legjobb felvevőpiaca Gilliam filmjeinek, nem is csodálkozom...

0 Tovább

Poszter, trailer: Lucy

A Csúcshatás 2011-ben egész emberes haszonnal zárt, de sokaknak nem tetszett a tanulság és a végkifejlet. Idén a Transzcendens bukott hatalmasat, és sokaknak semmilyen kontextusa nem tetszett az alkotásnak. Majd hirtelen itt van Luc Besson új filmje, amelyben a két fentebb említett filmet ötvözte, mindezt a Scarlett Johansson névre hallgató biodíszlet üzemeltetésével. Azért e kicsit szarkasztikus hozzáállás, mert Besson egész jól tud indítani (Taxi, Transporter, B13, Taken), hogy aztán sárba tiporja saját érdemeit a folytatásokkal. Most ezzel nem vesződik, hanem berántottaa két korábbi alkotás érdemesebb történetszálait, Morgan Freemant újrahasznosítja a Transzcendens után, hogy egy igazán pörgős, Mátrix-szerűen a szingularitással ismerkedő mozit tárjon a rajongók elé - azt a cseppet Johnny Mnemonicos életérzést ne is említsük, amivel az előzetes és vélhetően a film is indul

. Az eddigi anyagok meggyőzőek, egyelőre nincs kétségem afelől, talán benő Besson feje lágya és valami érdemeset is alkot az Arthur-trilógia, a múmiás Adéle és a Vérmesék után. Ha pedig sikeres lesz a film, akkor bebizonyosodhat, Johnny Deppnek leáldoztak - kivéve, ha épp kalózkodik, bár kérdéses, ott meddig tarthat az alibizés. Hazai bemutató augusztus 7.

0 Tovább

Poszter, trailer: Reach Me

Önsegítő könyvekkel már itthon is Dunát lehet rekeszteni, így érthető, ha a "csináld magad"-mozgalom őshazája, Amerika is felvillant egy sajátos értelmezést a téma kapcsán. John Herzfeld író-rendező (2 Days in the Valley, 15 Minutes) filmje azt járja körbe, milyen embereket talál meg egy ilyen kiadvány, milyen hatással van rájuk, az életükre,munkájukra, emberi kapcsolataikra. A romantikus mázat igyekeznek humorral és drámával egyaránt oldani, egyelőre számomra szimpla tévéfilm-minőségnek hat. A válogatott szereplőgárda fenomenális, ilyen listára lehetetlen nemet mondani: Sylvester Stallone, Kyra Sedgwick, Kelsey Grammer, Thomas Jane, Lauren Cohan, Tom Berenger, Terry Crews, Danny Aiello, Nelly, Kevin Connolly, Tom Sizemore. Mintha Stallone az érzelmes Expendables-re toborzott volna! Amerikai bemutató október 24. - egyeseknek korábbi munkacímén, Out of Sight-ként lehet ismerős.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek