Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csapatkép: Suicide Squad

Megkaptuk az első hivatalos csapatképet a Batman-univerzum öngyilkos csapatáról. Egy rakás szuperbűnöző, akik a kormány szolgálatába állnak - persze nem önszántukból. Hiányzik a képről Joker (Jared Leto), de megkapjuk a teljes bagázst: 

Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) és Jay Hernandez (El Diablo). Rendező David Ayer (Kiképzés, Harag), amerikai bemutató 2016.08.05., hozzánk is akkortájt várható. 

0 Tovább

Poszter: A Föld után

Kaptunk két nemzetközinek szánt karakterposztert M. Night Shyalaman és a Smith-fiúk új filmjéhez, A Föld után című sci-fihez. Már az előzetes kapcsán szóvá tettem, látszódnak a bajok, amit ez a két semmitmondó, bambán bámuló arc is csak megerősíteni látszik. Hazai bemutató június 6.

0 Tovább

Poszter, trailer: A Föld után

Megkaptuk az első hivatalos posztert és a 2. előzetest a nagy nyári Will Smith-filmhez. Az tuti, ezt a projektet az ő neve fogja eladni, nem a rendező Shyamalan, akinek neve lassan már szitokszóvá válik a filmrajongók között, elnézve mélyrepülését az elmúlt évtizedben. Az előzetesen néhol bántóan rossz a CGI, reméljük, a június 6-ai magyar bemutatóra sikerül renderelni még pár ezer munkaórát, hogy ne essen szét a széles vásznon. A poszter meg szimplán sablon, annyira sem fog meg, hogy megmaradjon az emberben.

0 Tovább

Men in 'Bleep'

1997-ben még stílusos és szórakoztató filmként aposztrofáltuk Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével készült UFO-vadász titkosügynökként kapták el az óriáscsótányt. Eltelt öt év, amikor már edzett ügynökként ismét a világot kellett menteniük Ebony és Ivory fekete öltönyös kirakatemberei egy modellbe ágyazott földönkívüli hatalommániája ellen szálljanak harcba. Elmúlt azóta tíz!!4! év, már csak a kereskedelmi tévék alkalmi vetítésein találkoztunk ABC-betűs ügynökeinkkel, majd hirtelen IMAX 3D-ben dobtak elénk egy időutazós sztorit, amiben több a fekete lyuk, mint egy átlagos tudású ember tudományos háttérismereteiben.

J és K ügynök már lassan másfél évtizede üldözik az idegen ellent, míg egyszer csak megszökik K ősellenségeinek egyike, Boris, aki egy igencsak kellemetlen bolygófoglaló faj előfutáraként érkezett hozzánk még 1969-ben.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek