Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Byzantium

Megkaptuk az amerikai piacra szánt anyagokat Neil Jordan vámpíros filmjéhez, melyben Gemma Arterton és Saoirse Ronan lesz a főszereplő. Amerikai bemutató június 28., hazai bemutatóról nincs hír.

0 Tovább

Trailer: Violet & Daisy

Igazán ötletes és kreatív ez a kifordított Charlie angyalai-kivitelezés, ráadásul tehetséges fiatal színésznők visznek életet a szkriptbe. A múltkori poszterhez illeszkedik ez az előzetes.

0 Tovább

Poszter: Violet & Daisy

Két éve dobozban Geoffrey Fletcher (Precious) rendezői bemutatkozása, melyben Saoirse Ronan és Alexis Bledel tinédzser bérgyilkosokat alakítanak. Ugyan mozgóképes anyagot nem sikerült felfedeznem, de mind az író-rendező, mind a két főszereplőnő személye bizakodásra ad okot - na meg ezek a tekintetek! A bemutató idén júniusra várható az Egyesült Államokban, eddig csak filmfesztiválokon mozgott.

0 Tovább

A burok

Ahogy azt tegnap mondtam, a húsvéti hosszú hétvége főleg a hölgyekről szólt a mozikban is. Második ékes bizonyíték erre Stephenie Meyer könyvének, A burok című sci-fibe ágyazott szerelmi négyszögnek a filmes adaptációja. Míg az Alkonyat a filmek minősége ellenére kasszasiker volt úton-útfélen, a kisebb mértékben sikeres könyv vászonra vitele eleve kisebb érdeklődésre tartott számot, Hiába egy tehetséges rendező Andrew Niccol személyében, hiába a jobb szereposztás és a jobb alapanyag, az utóbbi kiszámíthatósága és számos logikai hibája, valamint műfaja miatt pont a korábbi célközönség kerüli el, ami látszik a bevételi adatokban is.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek