Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

TV-spot - Hannibal

Sosem lehet elég a pszichopata sorozatgyilkosokból, elvégre rettegni mindig jó, főleg heti szinten. Ha már a Dexternek leáldozóban van a rebesgetett 8. évados búcsú után; a The Following még nem tart ott, hogy kiszorítson bárkit is az élmezőnyből a minősége ellenére; a CSI-sorozatok meg sohasem a rettegésről szóltak, akkor jöhet a jó öreg Dr. Hannibal Lecter fiatalkori kalandjainak festői és nyers adaptálása. A címszerepben Mads Mikkelsen, aki reményeim szerint kellően skizoid lesz, Will Graham FBI-ügynök szerepében Hugh Dancy okoz némi pozitív meglepetést, aztán hosszú távon meglátjuk. Április 4-én rajtol az első rész, reménykedjünk, hogy pár lelkes újságíró a preair-verziót megosztja a világban ezután szomjazó rajongók számára. A tovább után pedig a bővített évad-előzetes.

0 Tovább

TV-spot - Bates Motel

Igen, televíziós sorozat lett Norman Bates (Freddie Highmore) kamaszkorából, ahogy a későbbiekben látható, karszékre mumifikálódott mama, Norma (Vera Farmiga) megveszi a motelt és elkezdi üzemeltetni. Lentebb pár (szó szerint) lélegzetvételnyi tv-spot látható, mintegy kedvcsinálónak. A sorozat élesben március 18-ával debütál az A&E Network-ön.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek