Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzter: Percy Jackson: Szörnyek tengere

Augusztus 15-én érkezik hozzánk a cseppet sem legendás Percy Jackson kalandjainak második felvonása, ahol már elönt minket a mitológia és a tengervíz egyaránt. A rendező Thor Freudenthal (Kutyaszálló, Egy ropi naplója), a főbb szereplők visszatérnek (Logan Lerman, Sean Bean, Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Brandon T. Jackson).

0 Tovább

Poszter: The Smurfs 2

Augusztus elsejétől (a poszteren virtó hónap az amerikai premierre utal, ott július 31.) várják majd a hazai mozik is az erre igényt tartó felnőtteket és azon gyerekeket, akiknek nagy része nem biztos, hogy ismeri az eredeti tévésorozatot - mert ugyebár alig játszák a televíziók mostanság. Visszatér mindenki, szóval váltás nem volt az anyagilag meglepően sikeres első rész után.

0 Tovább

Trailer: V/H/S 2

Megjött a 2. V/H/S 2 előzetes (micsoda keretes szerkezet). Úgy látszik, nem fanyalogtam eléggé, mert szükségét érezték még egy bőrt lehúzni arról az egyszer sem használatos alapanyagról... VOD-ban június 6-ától lesz elérhető, mozikban július 12-étől forgalmazzák az Egyesült Államokban. 

0 Tovább

Poszter: Star Trek Into Darkness

Kaptunk egy "Erősebb kutya baszik"-alapú IMAX-posztert, ahol csóri Enterprise menekülni kénytelen!

0 Tovább

Poszter: Másnaposok 3

A poszter képi üzenete: "Ne baszakodj velem!"

0 Tovább

Poszter: Másnaposok 3

Míg az első rész a tigris körüli hajtóvadászat miatt is emlékezetes volt, addig most már az előzetesben megsiratott zsiráf kapott egy karakterposztert, már ha állatok esetében használhatunk ilyen kifejezést. És már hirdeti a szöveg, hogy finálé... Úgy legyen, főleg, ha nem szárnyalja túl a 2. részt.

0 Tovább

Poszter: 300: Rise of an Empire

Zack Snyder már csak bábáskodik a projekt felett, producerként maradt a közelben, így a rendezés Noam Murro ökébe hullott. Hogy mihez is fog kezdeni ezzel, az még kérdéses, mindenesetre érdekes, hogy ennyi idő kellett egy működőképes alapanyag összerakásához Frank Millernek. Kinti bemutató augusztus 2., hazai még várat magára

0 Tovább

Poszter, trailer: Hangover 3

Újabb poszter a farkasfalka elvileg záró kalandjához, talán az eddigi legkeményebb - még ha az új előzetes inkább csak átlagos...

0 Tovább

Poszter, trailer: Derült égből fasírt 2

2009-ben meglepően jó fogadtatásban részesült a Sony Derült égből fasírt című egészestés animációs alkotása. Négy évet vártunk a folytatásra, melynek most megkaptuk az első előzetesét és a plakátot. Az amerikai bemutató 09.27., magyar céldátum egyelőre nincs. Nem tudom, valahogy nem várom...

0 Tovább

Képanyag: Riddick

Még mindig nincs mozgókép Vin Diesel idei másik nagy dobása (az egyik a Halálos iramban 6), a Riddick kapcsán, csak a fránya állóképek: hol Karl Urbannal közösen, hol csak a sárban fetrengve. Most nagy valószínűséggel még a sáros önsajnáltatás előtt járunk az események sorában, de akkor is, inkább a trailer jöjjön, mintsem heti egy képkocka. Messze még a szeptember 6-ai kinti bemutató, de remélem, a Halálos iramban 6 bemutatójára már meglesz az előzetes.

0 Tovább
12
»

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek