Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Nagyfiúk 2

Szerintem ötletes retró poszter az, amivel várnak minket Sandlerék a július 18-ai hazai bemutatóra - igaz, nem magyar poszter, de lehetne... if you know what i mean! Egyébként meg szokják csak a fiatalok, milyen is volt a '80-as évek, vagyis milyen érzés lesz nekik is visszanézni 20-30 év távlatából a mostani fotóikat.

0 Tovább

Poszter, trailer: Grown Ups 2

Visszatérnek a családapák, hogy újra a kisváros trónjára üljenek. Ezúttal nem egy hosszú hétvége a cél, hanem életvitelszerűen rendezkednek be egykori sikereik helyszínén. Persze össze kell akasztani a bajuszt a mai menő srácokkal, akik egyébként inkább valami poszt '80-as évekbeli utánérzet megformálói, mintegy kamaszkori másukat adva hőseinknek. Visszatér Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James, Salma Hayek, Maria Bello, az újak közt köszönthetjük Shaquille O'Neilt, Taylor Lautnert, Milo Ventimiglia-t, Andy Samberget. Amerikai bemutató július 12.

0 Tovább

Élő koncert közvetítés :Red Hot Chili Peppers - "I'm With You"

Magyarországon csak Szegeden!

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjas együttes a 2006-os Stadium Arcadium óta nem készített stúdióalbumot. Az "I'm With You" augusztus 29-én jelenik meg, Magyarországon a Magneoton Kiadó gondozásában. (A kiadó 29-én, hétfőn nagyszabású Hivatalos Lemezmegjelenési Bulit rendez a Corvin tetőn.)
A rock-történelem egyik legsikeresebb zenekara ezidáig több mint 60 millió lemezt adott el, turnéikon rajongók milliói előtt lépnek fel. A kritikusok és a rajongók egyaránt türelmetlenül várják az új albumot, amelynek felvezető kislemeze The Adventures of Rain Dance Maggie címmel már forog a hazai rádiókban is.

Az album megjelenését az együttes egy speciális koncerttel ünnepli meg, ahol eljátsszák az új lemez számait, a fellépést pedig a világ mintegy 900 mozijában közvetítik élőben - Magyarországon a szegedi Belvárosi moziban.

A banda augusztus 30-án, kedden, magyar idő szerint 21.30 órakor lép színpadra és mintegy másfél-két órás koncertet ad, de 21 órától már "pre-show" szórakoztatja a közönséget.

Az áradó életöröm zenekaraként ismert csapat tagjai:
Anthony Kiedis, a világ egyik legegyénibb hangú énekese,
Michael "Flea" Balzary basszusgitáros - ők ketten az alakulás óta tagok,
Chad Smith dobos, Hillel Slovak halála után csatlakozott a zenekarhoz 1989-ben
Josh Klinghoffer, az új gitáros


Jegyek elővételben 4200 Ft-os, a koncert napján 4800 Ft-os áron kaphatók a Belvárosi mozi pénztárában és a www.ticketportal.hu-n.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek