Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Trailer: Horrible Bosses 2

Megjött a 2011-es Förtelmes főnökök folytatása - vagyis csak ahhoz a red band trailer! Ha csak kicsit, de visszatér a lesittelt Kevin Spacey, újra nyeregben Jennifer Aniston és persze egyesül a szimpatikus lúzer trió: Jason Sudeikis, Charlie Day és Jason Bateman. Egyelőre még csak teaser a cucc, nem sok történést fednek fel nekünk, de a slow mo-walk vitte a prímet. Amerikai bemutató november 26.

0 Tovább

Poszter, trailer: We're the Millers

Jennifer Aniston és Jason Sudeikis ismét együtt tolja egy komédia szekerét a 2011-es Förtelmes főnökök után. A sztori szerint egy kisstílű dealer (Sudeikis) megkapja élete megbízását, mellyel egy lakóbusznyi füvet kellene becsempésznie Amerikába. Rittyent is egy kamu családot, hogy hiteles legyen a mexikói túra: egy sztripper lesz a feleség (Aniston), egy szökött kiscsaj lesz a kamu lánya (Emma Roberts), valamint egy szűz srác a kamu fia (Will Poulter). A csempész memlóba hiba csúszik, nemzetközi nagyágyúk próbálják lekapcsolni őket, miközben ez a béna banda a túlélésre játszik. Azt külön kiemelném, mennyire brutál teste van Anistonnak még mindig, nem egyszer fogja fehérneműig leadni a textilt. A rendezős Rawson Marshall Turber, aki már bizonyított a Kidobóssal a műfajban. Amerikai bemutató augusztus 9., mifelénk síri csend.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Kings of Summer

Május 31-én debütál az amerikai mozikban az idei Sundance egyik legjobb alkotása, mely a tartalmas nyárra áhítozó kamaszfiúk új mentsvára lehet. A film tömve zseniális sorozatos arcokkal, most pedig a felnőtteknek szánt Red Band-tpusú előzetes landolt. Sajnos a hazai viszonyokat ismerve erre is csak DVD-n számítsunk.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek