Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Good Dinosaur

Megérkezett az idei Pixar-film első előzetese, mely új alapokra helyezi az ember-dínó viszonyrendszert. Egy hatalmas "mi lett volna, ha"-kérdésre alapozva arról fog szólni, milyen lenne a világ, ha a kósza aszteroida nem pusztítja ki a dinoszauruszokat. Hazai bemutató 2015. december 3.

0 Tovább

Trailer: Szörny Egyetem

Végre kaptunk egy teljes értékű előzetest a 2000-es évek egyik legjobb animációs filmjének előzményéhez. Nagy bátorság, hogy prequelt forgattak egy 2001-es sikerfilmhez, elvégre az eltelt 12 év alatt felnőtt egy teljes generáció, akik akkor látták gyermekként, már szülőként térhetnek vissza a moziba - az pedig nagy kérdés (látva az előzetest), hogy vissza akarnak-e majd térni. Hiába volt hatalmas szórakozás és érzelmi körutazás az első rész, ez inkább a tróger egyetemi évek látleletének tűnik, így végképp kilóg a szörnyláb. A hazai bemutató június 20., egy időben Az acélember és a Z világháború bemutatójával.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek