Magyarországon csak Szegeden!

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjas együttes a 2006-os Stadium Arcadium óta nem készített stúdióalbumot. Az "I'm With You" augusztus 29-én jelenik meg, Magyarországon a Magneoton Kiadó gondozásában. (A kiadó 29-én, hétfőn nagyszabású Hivatalos Lemezmegjelenési Bulit rendez a Corvin tetőn.)
A rock-történelem egyik legsikeresebb zenekara ezidáig több mint 60 millió lemezt adott el, turnéikon rajongók milliói előtt lépnek fel. A kritikusok és a rajongók egyaránt türelmetlenül várják az új albumot, amelynek felvezető kislemeze The Adventures of Rain Dance Maggie címmel már forog a hazai rádiókban is.

Az album megjelenését az együttes egy speciális koncerttel ünnepli meg, ahol eljátsszák az új lemez számait, a fellépést pedig a világ mintegy 900 mozijában közvetítik élőben - Magyarországon a szegedi Belvárosi moziban.

A banda augusztus 30-án, kedden, magyar idő szerint 21.30 órakor lép színpadra és mintegy másfél-két órás koncertet ad, de 21 órától már "pre-show" szórakoztatja a közönséget.

Az áradó életöröm zenekaraként ismert csapat tagjai:
Anthony Kiedis, a világ egyik legegyénibb hangú énekese,
Michael "Flea" Balzary basszusgitáros - ők ketten az alakulás óta tagok,
Chad Smith dobos, Hillel Slovak halála után csatlakozott a zenekarhoz 1989-ben
Josh Klinghoffer, az új gitáros


Jegyek elővételben 4200 Ft-os, a koncert napján 4800 Ft-os áron kaphatók a Belvárosi mozi pénztárában és a www.ticketportal.hu-n.