Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képgaléria: Goosebumps

Még másfél év, mire a magyarul Libabőr címet kapó egykori tv-sorozat megelevedne a szélesvásznon, de szórakoztatónak szánt képgalériával már elláttak minket a kedves marketingesek. A sztori ugyanaz, R. L. Stine rémisztgető gyermekkönyvek szerzője, akinek művein alapult az 1995-98 közti tv-sorozat is. Stine úgy tudja kordában tartani az elméjét háborító szörnyeket, hogy leírja a velük kapcsolatos eseményeket, így a könyvek lapjainak börtöne foglyul ejti őket. A szomszéd srác azonban beleszeret Stine lányába, majd ezen közelség okán tévedésből kiszabadítja a szörnyeket, akik terrorizálni kezdik a várost. Nincs más hátra, a szerelmespárnak és Stine-nak vissza kell terelgetni a szörnyeket a könyvek birodalmába. A rendező Rob Letterman (Szörnyek az űrlények ellen, Cápamese), a főbb szerepekben Jack Black (ismét együtt dolgoznak a rendezővel a Gulliver utazásai után - rossz ómen), Dylan Minette (Fogságban) és Odeya Rush (Az emlékek őre). Eredetileg 2015. augusztusában debütált volna a film, de a legutóbbi hírek már 2016. áprilisról szólnak. Nincs információ 3D-konvertálásról, de sohasem zárhatjuk ki. A tovább mögött egyesével a szörnyek is kaptak karakterposztert.

0 Tovább

Galéria: Avengers: Age of Ultron

Hála az Entertainment Weeklynek, kaptunk egy szolidabb képmennyiséget a jövőre érkező Marvel-nagyágyúhoz, az Avengers: Age of Ultronhoz. Kezdésnek rögtön a címlapon egy valószínűsíthetően messze nem végleges Ultront a címlapon, hozzá pedig nem csak a főszereplőket láthatjuk viszont, hanem James Rhodey szerepében Don Cheadle-t, valamint Higanyszál és Skarlát Boszorkány megformálójaként Aaron Taylor-Johnsont és Elitabeth Olsent. Ami egyből lejön, Hawkeye"kosztümje" megállná a helyét a Game of Thrones-ban is, Romanoff biodíszlet ezerrel, az ikrek erősen kérdésesek (főleg a hidrogénszőke Taylor-Johnson), AmKap bőszen nyomja a Puffin szeletet az izmok szépségéért, Thor egy csapzott L'Oreal-reklám, Hulk épp az emberi oldalát használja, Whedon meg egy olcsó hipszter a forgatáson. Amerikai bemutató 2015. május 1., hozzánk nagyjából április 30-át tippelném.

0 Tovább

Címlap, galéria: Mad Max: Fury Road

Az oly nagyon várós jövő évi premierek közé tartozik a Mad Max-széria újraértelmezése George Miller rendező visszatérésével egyetemben. A trilógián kívül zömmel családi filmes Miller lehet, hogy elég feszültséget halmozott fel magában, hiszen Max utolsó kalandja óta eltelt 30 év, bőséggel lehet számítani hát a minőségi kaszabolásra. Címszerepben az egyre nagyobb szakmai sikereket arató Tom Hardy (Bronson, Warrior, Lawless), mellé érkezik Charlize Theron (Young Adult, Prometheus) mint Imperator Furiosa. A címlap és a galéria is az Entertainment Weekly-ben jelent meg. Amerikai bemutató 2015. május 15.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek