Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vasember 3 - első előzetes

Ahogy azt a mai napra a filmes közönség is várta, megérkezett a Vasember 3 első előzetese. A szereplőgárdában maradt Robert Downey Jr. (Tony Stark), Gwyneth Paltrow (Ms. Potts), Don Cheadle (Rhodes), hozzájuk csatlakozott Ben Kingsley, mint főgonosz (Mandarin) és Guy Pearce (Aldrich Killian). A rendezés már Shane Black (Durr, durr és csók) feladata, míg Jon Favreau visszatér a testőr Happy szerepében.

Kinti céldátum 2013.05.03., nálunk remélhetőleg a szokásos egy héttel korábban érkezik.

0 Tovább

Zero Dark Thirty - plakát és előzetes

Hivatalosan karácsony előtti premierhéten indul a tengerentúlon az Oscar-díjas Kathryn Bigelow új filmje, mely ismételten harci környezetben zajlik, ámde ezúttal a kinti szíveknek oly kedves és meghitt ünnepeket biztosító Zero Dark Thirty. Ezen alkotás nem kisebb célkitűzéssel készült, mint dokumentarista stílusban megmutatni a jóféle hazafiaknak, mily módon került kézre és kivégzésre Osama bin Laden. 

A film 2012. december 19-ével látható a kinti mozikban, alább pedig az előzetese is bevizsgálható. A szereposztásban olvasható Jessica Chastain, Joel Edgerton, Scott Adkins, Mark Strong, Jennifer Ehle, Chris Pratt, Taylor Kinney és Kyle Chandler neve is, míg a forgatókönyvet A bombák földjén sikere után ismételten Mark Boal szállította.

0 Tovább

Trailer Park - 3, 2, 1... Frankie Go Boom

Mostanság az egyik legsikeresebb ámerikás kábeltévés sorozat az FX-en futó Sons of Anarchy, mely a magyar keresztlevél szerint Kemény motorosok címen látható itthon. Elvégre ha a Shields Kemény zsarukként adható el a legjobban, akkor a zsaruknál cseppet sem puhányabb motorosok pláne megérdemlik a jelzőt. Na de nem ez e lényeg, hanem a sorozat két főszereplője, Charlie Hunnam és Ron Perlman adja jelen bejegyzés aktualitását, akik a sorozat forgatási szünetében beugrottak ebbe az eszement vígjátékba.

Egy átlagosan szürke éjszakán Frankie (Hunnam) a véletlennek köszönhetően becsajozik, egész jó kiscsajt találva magának. A nagy kaland azonban kisebb merevedési gonddal indul, amit a lelkes hölgy orálisan oldana meg. Ezzel nem is lenne baj, ha Frankie idióta, ex-drogfüggő bátyja, Bruce (Chris O'Dowd) nem rögzítene régi jó szokása szerint videóra és töltené fel netre, folytatva öccse örökös megalázását. Frankie minden követ megmozgat, hogy a felvétel lekerüljön a világhálóról: felkeresi hacker-ismerősüket, Philt (Perlman), hogy segítsen a nemes feladat végrehajtásában. Számítása azonban téves, Phil már inkább Phyllisként éli életét, azt is a pénzéhes picsák táborát erősítve. A káosz csak egyre növekszik, mikor a hölgy mániákus, pszichopata és fegyvermániás édesapja, a színész Jack (Chris Noth) is bekerül a képbe.

A filmet az iró-rendező Jordan Roberts tudja magáénak, aki A kanyaron túl és a Pingvinek vándorlása című filmek révén lehet ismerős. A kinti céldátum limitált vászonszámmal karöltve 2012. 10. 12.

0 Tovább

The Expendables 2 - teaser trailer

Az utóbbi két évtized legjobb izommozija folytatódik, ez nem újdonság. Ami azonban az, nem más, mint az egyperces teaser trailer!

0 Tovább

Madagaszkár 3 - 1. előzetes

Jövő nyáron, pontosabban június 7-ével érkez(het)ik a hazai mozikba az állatkerti szabadulóművészek harmadik kalandjának egészestés etapja. Szinkronnak visszatér mindenki, már ami az eredeti változatot illeti.

Így az előzetest megnézve kérdéses, anyagiakon kívül volt-e egyéb, művészi indok az elkészítésre...

0 Tovább

Mit mikor?

Jövő évi kedvcsináló és előzetes-gyűjtemény (már ahova sikerült találniszóban forgó képanyagot):


A leleményes Hugo (Hugo) - 2012. február 9.


Az ördög benned lakozik (Devil Inside) - 2012. március


Csempészek (Contraband) - 2012. március


Lorax (The Lorax) - 2012. március

(előzetes itt)


Boszorkányvadászok (Hansel und Gretel: Witchhunters) - 2012. március 1.


Pszichoszingli (Young Adult) - 2012. március 8.


Csatahajó (Battleship) - 2012. április


A diktátor (The Dictator) - 2012. május


Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) - 2012. május


Madagaszkár 3 (Madagascar 3) - 2012. június 7.

0 Tovább

A tetovált lány (2011)

Egy kisfilmnyi játékidejű előzetest kaptunk a David Fincher által újraértelmezett A tetovált lány című filmről.

A hazai bemutató január 19. (ami marha messze van)... addig párszor át lehet pörgetni a lenti videóanyagot!

0 Tovább

Kung Fu Panda 2

0 Tovább

Transformers a Super Bowl-on

A Chevrolet nyilvánosságra hozta az egyik reklámját, mely a vasárnapi Super Bowl alatt látható lesz. A Transformers: Dark of the Moon című film első látható ajánlója még inkább az autómárkához köthető, mint a filmhez, de stílusában nagyon sok rajongónak szerezhet örömet.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek