Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címlap: Into The Woods

Az aktuális Entertainment Weekly négyféle borítóval kecsegtet az Into the Woods, a Disney karácsonyra szánt nagy durranásával kapcsolatban. Ez a meseegyveleg megidéz nekünk olyan klasszikusokat, mint Piroska, Aranyhaj vagy Hamupipőke. Az biztos, Rob Marshall (A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendező és a Disney elég kockázatos fába vágta fejszéjét, mert nem csak a katyvaszos sztori, de a túl sok sztár és a komorabb hangnem is agyonnyomhatja a produkciót, valamint a nézői lelkesedést is. Olyan sztárok kerülnek képbe, mint Meryl Streep, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine és Emily Blunt.

0 Tovább

Címlap, galéria: Mad Max: Fury Road

Az oly nagyon várós jövő évi premierek közé tartozik a Mad Max-széria újraértelmezése George Miller rendező visszatérésével egyetemben. A trilógián kívül zömmel családi filmes Miller lehet, hogy elég feszültséget halmozott fel magában, hiszen Max utolsó kalandja óta eltelt 30 év, bőséggel lehet számítani hát a minőségi kaszabolásra. Címszerepben az egyre nagyobb szakmai sikereket arató Tom Hardy (Bronson, Warrior, Lawless), mellé érkezik Charlize Theron (Young Adult, Prometheus) mint Imperator Furiosa. A címlap és a galéria is az Entertainment Weekly-ben jelent meg. Amerikai bemutató 2015. május 15.

0 Tovább

Címlap, trailer: Behind the Candelabra

Steven "Ez lesz az utolsó filmem" Soderbergh most az HBO megbízásából rittyentett egy hangulatos kis tablót Liberace és a nála sokkal fiatalabb szeretője, Scott Thorson hatéves kapcsolatához. Annyi leszűrhető, Michael Douglas botrányosan sok plasztikai kezelésen esett át a szerep kedvéért, míg Matt Damon hozza azt, amit a fanyalgói mindig is gondoltak róla. Egyelőre csak egyetlen bemutatóról tudni, a szeptember 18-ai francia premierről.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek