Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: John Wick

Keanu Reeves is csatlakozik a középkorú problémamegoldók egyre ütősebb táborához: Liam Neeson (Taken) és Denzel Washington (The Equalizer) után ismét egy múltja elől menekülő egykori hivatásossal van dolgunk, aki szerteágazó gyilkolási képeségeit személyes bosszú szolgálatába állítja. Ellopják a kocsiját, kinyírják az elhunyt feleségtől kapott kutyát is - valljuk be, ennél kevesebb személyes motiváció is elég volt műfajon belül, hogy közreműködés hatására arasson a halál. Főbb szerepekben még Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Ian McShane, Alfie Allen. A korábbi kaszkadőr Chad Stahelski elsőfilmes bemutatkozása rendezőként eddig figyelemfelkeltő, a zenével együtt olyan atmoszférát teremt, amit alig várunk a nagyvászonra. Amerikai bemutató október 24., nálunk meglátjuk.

0 Tovább

Poszter, trailer: A Most Wanted Man

Megérkezett a legújabb John le Carré-adaptáció (magyarul Az üldözött) előzetese. Egy félig orosz, félig csecsen férfit hajtanak Hamburgban, akit becsempésztek az országba. A férfi tele van készpénzzel, gyaníthatóan muszlim. Egy német polgárjogi ügyvéd segíteni próbál neki, miközben az angol, a német és az amerikai kémszolgálat is a nyakukban liheg. A főbb szerepekben Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Willem Dafoe és Robin Wright, rendező Anton Corbijn. Hoffman egyik utolsó szerepéről van szó, ráadásul az eddigi kritikák éltetik. Brit bemutató szeptember 5.

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

Megérkeztek az amerikai bemutató poszterei Lars Von Trier torture porn eposzához. A nagy vizen túl is ketté bontják az embert próbáló alkotást, a két részhez kint is külön poszterrel keltik fel az érdeklődést.

0 Tovább

Magyar poszter: Nimfomániás

Megérkeztek a Vertigo Média jóvoltából a magyar poszterek Lars Von Trier új filmjéhez. Első rész január 16. (ehhez jöttek a mostani poszterek), második február 6-ával.

0 Tovább

Trailer: Nymphomaniac

Megkaptuk az első hivatalos előzetest Lars Von Trier Nymphomaniac-jéhez. Az már tuti, hogy Cannes-ban nem indulhat - persze emögött nem csak a keményvonalas szexuális töltet, hanem a rendező korábbi botrányos viselkedése (náciéltető üdvözlés, stb...) rejlik. Az előzetesből kiderül, mindenki beteg szexuálisan, deviánsoké a világ!

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

A produkciót gyártó Zentropa Productions Facebook-oldalán tette közzé Lars Von Trier legújabb botrányfilmjének két hivatalos poszterét. A tovább mögöttinek már láthattuk egy nyers változatát korábban, de az előbbit csak most. Úgy néz ki, a mester nem tud elszakadni Charlotte Gainsbourg szexualitásától - amit mi annyira nem is bánunk. Arról nem beszélve, hogy végre értelmet nyer egy filmben Stellan Skarsgård meztelenkedése!

Hazai bemutató január 16., addig kibírjuk a normál pornón...

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

Lars von Trier új filmjéhez megérkezett az első hivatalos poszter - ami nagyjából semmilyen. Olyan minimalista, hogy tekintsük tárgytalannak. De legalább a szerelmet elfeledtetik...

0 Tovább

Képanyag: A Most Wanted Man

Még el sem felejtettük a Suszter, szabó, baka, kém című John le Carré-adaptációt, máris itt a következő: Anton Corbijn rendezésében érkezik a magyarul Az üldözött címen 2009-ben megjelent regény filmverziója. A történet szerint egy csecsen-orosz muszlim férfi, Iszá (Grigorij Dobrigyin - Fekete Villám, avagy Zúg a Volga) Hamburgban tér magához, egy csomó készpénzzel a zsebében. A deportálása ellen küzdő ügyvéd, Annabel (Rachel McAdams - a képen, homályosan) lassan már a saját életét is kockára teszi a férfiért, miközben az angol, amerikai és német titkosszolgálat is a nyomukban van. A fentebbi szereplők mellett még Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman (képen), Robin Wright, Daniel Brühl is szerepel. A fenti névsor alapján bizony várós ez a jóféle régivágású kémfilm. Az eddigi információk alapján északon, svédek és dánok fogják először látni, november 28-29-én.

0 Tovább

Képanyag: Nymphomaniac

Megérkezett Lars von Trier új filmjéhez az első fotó. Eddig is rajongtam a rendező beteg látásmódjáért, az Antikrisztus egyenesen a kedvencem tőle (még ha utána a Melankólia kissé megfeküdte a vidám vasárnapom). Ezek után egy film, amelyben Charlotte Gainsbourg nimfomániásként tér vissza, egyenesen kötelező darabbá vált! Főleg, miután meglett a színészgárda többi része: Stellan Skarsgard, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen és Uma Thurman. Epic gangbangnek nézünk elébe! Addig álljon itt e fotó, egy sötét sikátorban eszméletlenül fekvő nőről (aki így elsőre Gainsbourgra hajaz). Az Antikrisztus művészi torture porn-ja után felemelő lesz! A film május 30-án kerül bemutatásra Dániában - bár bizakodnék egy Cannes-i botrányvetítésben.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek