Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Last Witch Hunter

Hiába a fény és a csillogás, kevés a Halálos iram-széria, kell egy kis boszorkányvadász, lángoló kardos igazságosztás. A rendezői székben Breck Eisner (Szahara, A tébolyultak), aki így a produkció számos pontja mellett egy újabb kérdőjel, hogy vajon melyik szintet hozza. Mellettük még Michael Caine, Leslie Rose (Trónok harca), szóval akár jól is elsülhet ez a boszorkányvadászat. Amerikai bemutató 2015.10.23., mi magyarok akkor nagyon másféle boszorkányokkal és múltbéli démonokkal szoktunk küzdeni.

0 Tovább

Trailer: Furious 7

A második teljes előzetes most már kétséget sem hagy, mennyire nagy költségvetéssel dolgoznak a Halálos iram-széria háza táján. Már nem csak a négykerekű vasak izzadnak meg minden percben, de a CGI-farm is erőteljesen túlmelegszik ennyi digitális erőfeszítés láttán. Úgyis mindenki látni akarja, hiába próbálna az ember józan észre hatni egy olyan film esetében, ahol egyik toronyházból ugratnak át a másikba. Jön és kész. Tarolni fog, mint Vin Diesel verdával az agyagkatonákat.

0 Tovább

Poszter, trailer: Furious 7

Megérkezett a Halálos iramban-széria 7. részének angol és magyar nyelvű előzetese is. Búcsút intünk Paul Walkernek, ezzel valószínűleg más mederbe terelődik majd a fő szál. Az aktuális gonosz Die Hard-szintre emeli a sztori, ugyanis az előző rész főellenségének csúnya, rossz bátyja lesz az, aki a sokszínű Toretto-család életére tör. Azért erős irónia Stathamat nagytesónak nézni, de a lényeg, hogy megint sikerült emelni a tétet a korábbiakhoz képest, így esély van arra, hogy a legjobb film épp ez legyen a házon belül. Igaz, a korábbi nagy kedvenc, a 4-5-6. részt jegyző Justin Lin rendező helyett James Wan veszi át a stífétát, aki jobbára horrorjai révén ismert (Fűrész, Démonok között). Magyar bemutató 2015. április 2.

0 Tovább

Trailer: Guardians of the Galaxy

Újabb, még nagyobb, még szórakoztatóbb és még többet mesélő előzetes jött A galaxis őrzőihez. Itt már láthatjuk Yondut Michael Rooker), Ronan a vádlót (Lee Pace). Ha jól értelmezem, azzal, hogy Groot megeszi a vállán a levelet,olyat tesz, mint mikor az állatok magukat nyaldossák....

Igen, ez már nem csak kikacsint a Marvel elképesztően széles univerzumára, mint tette azt a Bosszúállók vagy a Thor, hanem intergalaktikussá is teszi az eddigiek mellett. A soundtrack bulis verzióban eléri azt, amit melankóliában a Watchmen tudott. Hazai bemutató augusztus 14.

0 Tovább

Poszter: Guardians of the Galaxy

A múltkori cenzúrázott poszter annyira bejöhetett a marketingeseknek, hogy nem voltak restek itt-ott újrahasznosítani ehhez a nemzetközi anyaghoz. Ahogy ránézek, egyből a Lonely Island Cool Guys Don't Look At Explosions című számának klipje jut eszembe. Ettől függetlenül várós még mindig. Hazai bemutató augusztus 14.

0 Tovább

Poszter: A galaxis őrzői

Mivel már PS-mester mindenki, nem csoda, hogy egyazon kamerabeállítással PG 13-asra retusálnak egy posztert. Jelesül A galaxis őrzői kaptak fegyvermentes nemzetközi plakátot, ami már majdnem eg yintergalaktikus családegyesítő showra emlékeztet így. Gamorra (Zoe Saldana) karja került más pózba, na meg Star-Lord (Chris Pratt) pózol, mint egy fehérneműmodell. A többiek csak lazán lefegyverezve, éljen a digitális korszak! Azért is fura ez a fajta cenzúra, mert a trailer bővelkedik a fegyveres, fizikai erszakos jelenetekben... A tovább mögött az eredeti, erőszakot sugalló változat.

0 Tovább

Poszter: Fast & Furious 6

Szűk három hét és bevizsgálhatjuk a Halálos iramban széria hatodik részét (egyben az utolsó Jusin Lin-féle rendezést - hatból négy, nem is rossz arány), amihez most kaptunk egy mindenki a fedélzeten típusú posztert. Dwayne Johnson nagyjából hozta a cumóját a G.I.Joe-ból, míg Michelle Rodriguezt nyilván a Resident Evil egyre gyengébb minősége miatt száműzték a hátsó sorba...

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Újabb mozgókép, ezúttal a mozis változat került ki, lehet gyönyörködni benne. Hazai bemutató még mindig május 23.

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Május 23., addig várhatunk a filmre, de ez a monumentális előzetes már magyar felirattal is elérhető. Aki fontos, vissza is tért - ld. Michelle Rodriguez.

0 Tovább

Képanyag: Riddick

Még mindig nincs mozgókép Vin Diesel idei másik nagy dobása (az egyik a Halálos iramban 6), a Riddick kapcsán, csak a fránya állóképek: hol Karl Urbannal közösen, hol csak a sárban fetrengve. Most nagy valószínűséggel még a sáros önsajnáltatás előtt járunk az események sorában, de akkor is, inkább a trailer jöjjön, mintsem heti egy képkocka. Messze még a szeptember 6-ai kinti bemutató, de remélem, a Halálos iramban 6 bemutatójára már meglesz az előzetes.

0 Tovább
«
12

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek