Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Gimme Shelter

Igaz történet egy lányról, aki 16 évesen, várandósan, anyja káros környezetéből kiszakadva próbálja megtalálni a nagymenő Wall Street-i apucit és egy szebb életet. Helyette egy elutasító férfit, valamint egy női menedéket talál magának, ahol a hozzá hasonló terhes fiatal lányok tudják világra hozni gyermeküket és rendbe hozni saját életüket. Vanessa Hudgens szép kis metamorfózison ment át a szerep kedvéért (ahogy az anyukát alakító Rosario Dawson sem fukarkodik a narkós anyuka külsejével), amit az eddigi kritikák örvendve fogadtak. Melléjük még Brendan Fraser, James Earl Jones és Stephanie Szostak társul. A rendező-forgatókönyv-író Ron Krauss végleg maga mögött tudhatja az Alien Hunter - Az idegenvadász szégyenét, a 2010-es Amexica után ismét megmutatta, van benne tehetség. Amerikai bemutató január 24.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Holnap kerül bemutatásra kis hazánkban a Disney-hercegnők és James Franco közös szívós, dugós gengszterfilmje. A korábbi anyagok mellé (poszter1, poszter2, poszter3) most a nemzetközi karakterposzterekkel kedveskedtek nekünk - ennek ellenére félő, hogy a célközönség simán el fog menni a produkció mellett.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatójával már a nyakunkon a Spring Breakers - Csajok szabadon (ezt az alcímet...), melyben James Franco aranyfogakkal nyomja, míg a Disney-istálló volt kamaszsztárjai, Selena Gomez, Vanessa Hudgens valamint Ashley Benson és Rachel Korine eszelős egyetemista csajokként partizzák és rabolják végig a filmet. Eddig kaptunk már jóféle karakterposztereket, most csak a film legújabb plakátját hozták. A tovább után pedig egy kis csoportkáp a jánykákról.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatója révén az elkövetkezendő időszak egyik legjobban várt korhatáros filmjéhez kaptunk két új posztert, melyek csak a háttér színében térnek el egymástól. A korábbi karakteranyagok után egy újabb kérdés: Ti melyiket raknátok ki a falra?

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-én érkezik James Franco aranyfoggal és négy picsával egy erősen 18-as karikás filmben. Amíg eltelik az a másfél hónap, addig egy kis alapanyag a szemnek nemzetközi karakterposzterek képében. Tudjátok, ez az a film, ahol Disney-sztárok (Selena Gomez, Vanessa Hudgens) nagylánynak mutatják magukat! Kezdésnek a legjobban sikerült hölggyel, Ashley Bensonnal nyitunk, a tovább mögött pedig a többiek. Te melyiket tennéd ki a szobád falára?

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek