Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Family

Luc Besson ismét rendezőként jelentkezik, a korábban Malavita munkacímen futó alkotásban Robert de Niro egy tanúvédelem alatt álló ex-maffiózót alakít, aki családjával együtt Franciaországban kezd új életet. A feleség Michelle Pfeiffer, a gyerekek Dianna Agron és John D'Leo, míg a tanúvédelmi program felelőse Tommy Lee Jones. Amerikai bemutató szeptember 20., nálunk még nincs időpont.

0 Tovább

Men in 'Bleep'

1997-ben még stílusos és szórakoztató filmként aposztrofáltuk Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével készült UFO-vadász titkosügynökként kapták el az óriáscsótányt. Eltelt öt év, amikor már edzett ügynökként ismét a világot kellett menteniük Ebony és Ivory fekete öltönyös kirakatemberei egy modellbe ágyazott földönkívüli hatalommániája ellen szálljanak harcba. Elmúlt azóta tíz!!4! év, már csak a kereskedelmi tévék alkalmi vetítésein találkoztunk ABC-betűs ügynökeinkkel, majd hirtelen IMAX 3D-ben dobtak elénk egy időutazós sztorit, amiben több a fekete lyuk, mint egy átlagos tudású ember tudományos háttérismereteiben.

J és K ügynök már lassan másfél évtizede üldözik az idegen ellent, míg egyszer csak megszökik K ősellenségeinek egyike, Boris, aki egy igencsak kellemetlen bolygófoglaló faj előfutáraként érkezett hozzánk még 1969-ben.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek