Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Prisoners

Idén Hugh Jackman is abba a korba lépett, mikor a bosszúszomjas apafigura kötelező darabja lesz repertoárjának. Elrabolják a lányát és hiába csukják le az elkövetőt, kénytelen saját kezébe venni az igazságszolgáltatás kényes ügyét. A nyomozó Jake Gyllenhaal (Detective Loki... komolyan), a feleség Maria Bello, a másik házaspár Viola Davis és Terrence Howard, a gaz gyermekrabló pedig Paul Dano. Szeptember 20-án debütál az amerikai mozikban, hozzánk még nincs dátum. A rendező Denis Villeneuve, akinek munkásságát már a Felperzselt föld című filmben volt lehetőségünk megszeretni.

0 Tovább

Képanyag: Dead Man Down

Jövő héten debütál az amerikai mozikban Niels Arden Oplev első amerikai filmje, a Dead Man Down. A főszerepben Colin Farrell, a rendezővel már A tetovált lány eredeti svéd változatában együtt dolgozó Noomi Rapace, valamint a főgonosz szerepében Terrence Howard. A filmhez most kaptunk pár brutálisan kedvcsináló, hangulatos fotót, hogy mikor kapjuk a filmet, az már más kérdés...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek