Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Hot Tub Time Machine 2

Itthon nem sok vizet zavart 2010-ben az első rész, csak dvd-n dobták ki a kíváncsi keveseknek, miközben azért az illegális csatornákon zabálták a sztorit. Most megérkezett a folytatás, amit karácsonyra céloztak meg a felnőtteknek. John Cusack helyett Adam Scott lesz a 4. kerék, ezúttal pedig a jövőbe teszünk egy aprócska kirándulást a visszatérő Steve Pink rendező jóvoltából. Elsőre ugyanazt az egyszernézős, altesti poénoktól hemzsegő stílust kapjuk, na meg ciciket. 

U.i.: Meglestem az első rész imdb-lapját, 20 perce szakadok a röhögéstől a külföldi címek miatt...

Német: Hot Tub - Der Whirlpool... ist 'ne verdammte Zeitmaschine

Török: Jakuzi ekspres

0 Tovább

Trailer: About Last Night

Ha már a Valentin-nap véget ért (ki milyen szinten vészelte át, nem tudni), akkor kaptunk is 2014.02.14-re egy premiert. Kevin Hart főszereplésével (napjaink egyik legjobb stand-up komikusa Amerikában) jön egy cseppet sem klasszikus romantikus film, mely kemény jobbcsavarral gyalázza meg a lányos-romantikus felfogást. A rendezés Steve Pink (Hot Tub Time Machine) érdeme, további szerepekben pedig Michael Ealy, Regina Hall és Joy Bryant látható. Megmondom őszintén, valahogy nem értem, egy évvel korábban kidobni ezt az előzetest, kicsit érthetetlen - ahogy a film mozis létjogosultsága is, de lehet, ez lesz a jövő évi Személyiségtolvaj, a nagy drámafelhozatal közt pont kellhet a népnek másfél óra a vidám oldalról.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek