Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Getaway

S lőn, kapuzárási pánik hatására Ethan Hawke is akciósztárkodik egyet, meglovagolva az autós üldözések nyújtotta adrenalinlöketet. Kiégett autóversenyzőként egy nap arra riad, hogy felesége elrabolva, egy rideg nyugdíjas férfihang (Jon Voice... Voigth) pedig utasításokkal traktálja, ha viszont akarja látni feleségét. Ebbe a kamerával megfigyelt idillbe csöppen be Selena Gomez, aki megpróbálja kizsebelni a sofőrt, de rá kell jönnie, aznap rossz pasast nézett ki magának a parkolóban. A rendező Courtney Solomon (An American Haunting, Sárkányok háborúja) és az elsőfilmes, eddig inkább opreatőrként tevékenykedő Yaron Levy. Amerikai bemutató augusztus 30.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Holnap kerül bemutatásra kis hazánkban a Disney-hercegnők és James Franco közös szívós, dugós gengszterfilmje. A korábbi anyagok mellé (poszter1, poszter2, poszter3) most a nemzetközi karakterposzterekkel kedveskedtek nekünk - ennek ellenére félő, hogy a célközönség simán el fog menni a produkció mellett.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatójával már a nyakunkon a Spring Breakers - Csajok szabadon (ezt az alcímet...), melyben James Franco aranyfogakkal nyomja, míg a Disney-istálló volt kamaszsztárjai, Selena Gomez, Vanessa Hudgens valamint Ashley Benson és Rachel Korine eszelős egyetemista csajokként partizzák és rabolják végig a filmet. Eddig kaptunk már jóféle karakterposztereket, most csak a film legújabb plakátját hozták. A tovább után pedig egy kis csoportkáp a jánykákról.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatója révén az elkövetkezendő időszak egyik legjobban várt korhatáros filmjéhez kaptunk két új posztert, melyek csak a háttér színében térnek el egymástól. A korábbi karakteranyagok után egy újabb kérdés: Ti melyiket raknátok ki a falra?

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-én érkezik James Franco aranyfoggal és négy picsával egy erősen 18-as karikás filmben. Amíg eltelik az a másfél hónap, addig egy kis alapanyag a szemnek nemzetközi karakterposzterek képében. Tudjátok, ez az a film, ahol Disney-sztárok (Selena Gomez, Vanessa Hudgens) nagylánynak mutatják magukat! Kezdésnek a legjobban sikerült hölggyel, Ashley Bensonnal nyitunk, a tovább mögött pedig a többiek. Te melyiket tennéd ki a szobád falára?

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek