Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Minions

A Gru-filmek kedvelőinek csemege, egészestés minion-film érkezik jövő nyáron. A sztori még a Gru előtti időkről szól, mikor ezek a kis furcsa teremtmények arra hajtottak, hogy a leggonoszabb gazdát (egy T-rex, Napóleon, Drakula) találhassák meg, akit szolgálni tudnak. Történelmi korszakokon át keresték az igazit, míg eljutottak 1968-ban New Yorkba. Persze a gonoszok is szóhoz fognak jutni, az eredet szinkronban Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan is szerepet vállalt. Hazai bemutató 2015.07.09., egy nappal az amerikai premier előtt. Családosok, gyermeklelkűek, gyülekező!

0 Tovább

Poszter: The Heat

Sandra Bullock és Melissa McCarthy közepesen sem várt közös vígjátéka új posztert kapott, mely még annyira sem hoz lázba, mint egy Asylum-film. Az FBI-ügynök (Bullock) és a lúzer nyomozó (McCarthy) története itthon Női szervek címmel keresendő majd, július 11-től.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek