Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzterek, trailer: Pan

Az ok, ami miatt Hugh Jackman (Wolverine) kopaszra borotválta a fejét: újabb Pán Péter adapt a házban, ami az előzetes első negyedében inkább tűnt Twist Olivérnek, de utána is csak valami túlpörgetett dramaturg ámokfutásának. Jackman Feketeszakálla mellé jön még Rooney Mara (A tetovált lány) - Tigrisliliom, Garrett Hedlund (Tron-Örökség) - Hook, és a főszereplő Pán szerepében Levi Miller. Joe Wright (Vágy és vezeklés, Anna Karenina) megint klasszikus köntösben ébredt, ami alapesetben nem baj, de már az Anna Karenina is inkább volt megrekedtség a zsáneren belül. Jackman pedig csak erőtlenül koppintja Robert de Niro zseniális paródiáját a Csillagporból. Amerikai bemutató 2015. július 17. Nem várós. Cseppet sem.

0 Tovább

Poszter, trailer: Her

Spike Jonze megint kamera mögé ült, levezényelt egy faramuci romantikus filmet Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara és Scarlett Johansson főszereplésével. Phoenix szürreálisan aszexuális kisugárzásával próbál boldogulni filmbeli életével megrekedt íróként, akinek az életébe egy számítógépes rendszer hangjaként Johansson lép be, mint megváltó. A hangalak igazi társként funkcionál számára, akivel közös élményeket igyekszik szerezni. Beteg, nem? De, de akkor is látni kell! Amerikai bemutató november 20., hozzánk talán DVD-n...

0 Tovább

Poszter, trailer: Ain't Them Bodies Saints

Az idei Sundance egyik favoritja, jelesül David Lowery filmje is megkapta az előzetest. A sztori szerint egy szökött rab igyekszik Texas-on át megtalálni feleségét és sosem látott kislányát. A szereplők közt: Rooney Mara, Casey Affleck, Ben Foster. Amerikai bemutató augusztus 16.

0 Tovább

A tetovált lány (2011)

Egy kisfilmnyi játékidejű előzetest kaptunk a David Fincher által újraértelmezett A tetovált lány című filmről.

A hazai bemutató január 19. (ami marha messze van)... addig párszor át lehet pörgetni a lenti videóanyagot!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek