Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Touchy Feely

Megérkeztek az anyagok ehhez a kicsit hippiskedő, de érzelmesebbnek és mélyenszántóbbnak tervezett indie alkotáshoz. A sztori szerint egy masszőrcsaj egyszer csak elkezd undorodni az érintéstől, ezzel pedig teljesen elzárkózik az őt körülvevő emberektől. A pasija is titokban találkozni kezd az unokahúgával, miközben a főszereplőnk teljes kilátástalanságba süllyed. A kiutat egy terapeuta jelenti, aki nagyjából az egész családot kezelésbe veszi - éljen a modern családmodell működőképessége. Persze a szeretet, a szerelem itt is a megfelelő módon rendezi majd el a dolgokat. Az ró rendező Lynn Shelton, akinek az előző próbálkozás, a Édesnégyes (Your Sister's Sister) jobban sikerült. A film augusztusban indul VOD-terjesztésben, korábban a Sundance és a Seattle Filmfesztivál közönsége látta.

0 Tovább

Poszter: Drinking Buddies

Olivia Wilde, Anna Kendrick, Ron Livingston és Jake Johnson főszereplésével még júliusban érkezik VOD-terjesztésben egy jóféle indie-film, melyben két sörgyári munkás egy közös hétvégén ráébred, több van köztük barátságnál. A szépséghiba, hogy mindketten párkapcsolatban élnek mással, ráadásul már esküvői tervek is szóba kerülnek. A filmet Joe Swanberg írta és rendezte, a VOD-os bemutató június 25., a mozis augusztus 30., mindkettő amerikai premier. Tegye fel a kezét, akinek nem a The Office (angol és amerikai egyaránt) jutott eszébe a szerelmi szál hallatán?!?!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek