Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Autómata

2044-ben a háztartási robot kifejezés az Én, a robot szintjére emelkedik, Asimov Robotika-törvényei a mindennapjaink része. A bádogemberek egy része azonban öntudatra ébred, a szellem megszületik a palackban. Igyekeznek megvédeni magukat, kérdéses, hogy ez az önvédelem mennyire fullad majd didaktikusságba. A történet a már említett sci-fi-re hajaz, a látvány meg Elysium-klón, szóval ki tudja. Az író-rendező Gabe Ibánez eddig nagyjából ismeretlen, a főbb szerepekben Antonio Banderas, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Robert Forster. Amerikában limitált bemutatóval indul október 10-én, itthon a lemezes kiadás is esélytelennek hat elsőre.

0 Tovább

Képanyag: Olympus Has Fallen

Több poszter és az előzetes után most már állóképekkel is bombáznak, hogy a lelkes és hazafias amerikai közönség belelkesedjen a március 22-ei premierre. Az utolsó fotó pedig a Dexter-fanok szívébe csempészhet némi melegséget!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek