Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Into the Woods

Szép, hosszú, éneklős előzetes érkezett a tegnapi animált poszterek mellé a Disney egészestés mesés vállalkozásához. A gonosz boszorkány révén csak úgy fél tucat mese kapcsolódik majd össze, mindezt musical körítéssel. Hogy az élőszereplős és bővített Jégvarázs lesz-e akkora siker, mint nevén nevezett elődje, az számomra még mindig kérdéses, de tény, látványos próbálkozás mindez Rob Marshall (Chicago, A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendezésében, mely a karácsonyi szezon legtökéletesebb időzítése lesz a maga december 25-ei premierjével. Főbb szerepekben Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick.

0 Tovább

Címlap: Into The Woods

Az aktuális Entertainment Weekly négyféle borítóval kecsegtet az Into the Woods, a Disney karácsonyra szánt nagy durranásával kapcsolatban. Ez a meseegyveleg megidéz nekünk olyan klasszikusokat, mint Piroska, Aranyhaj vagy Hamupipőke. Az biztos, Rob Marshall (A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendező és a Disney elég kockázatos fába vágta fejszéjét, mert nem csak a katyvaszos sztori, de a túl sok sztár és a komorabb hangnem is agyonnyomhatja a produkciót, valamint a nézői lelkesedést is. Olyan sztárok kerülnek képbe, mint Meryl Streep, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine és Emily Blunt.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek