Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: A Most Wanted Man

Megérkezett a legújabb John le Carré-adaptáció (magyarul Az üldözött) előzetese. Egy félig orosz, félig csecsen férfit hajtanak Hamburgban, akit becsempésztek az országba. A férfi tele van készpénzzel, gyaníthatóan muszlim. Egy német polgárjogi ügyvéd segíteni próbál neki, miközben az angol, a német és az amerikai kémszolgálat is a nyakukban liheg. A főbb szerepekben Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Willem Dafoe és Robin Wright, rendező Anton Corbijn. Hoffman egyik utolsó szerepéről van szó, ráadásul az eddigi kritikák éltetik. Brit bemutató szeptember 5.

0 Tovább

Trailer: To the Wonder

Terrence Malick ismét egy gyönyörűen fényképezett érzelmi hullámvölgy-filmmel fog jelentkezni, ezúttal nem apa-fia kontextust boncolgatva, hanem egy szerelmi háromszöget állítva a középpontba. Mindezt nem csak kapcsolati, hanem vallási szemszögből is vizsgálva, elvégre a narrátor Javier Bardem lesz, aki katolikus papként szerepel. A háromszög egyik csúcsa Ben Affleck lesz, míg a női ellenpólusok Olga Kurylenko és Rachel McAdams képviseletében kerülnek ábrázolásra. A poszter után ez a trailer is azt bizonyítja, némileg populárisabb anyaggal lesz dolgunk, mint Az élet fája esetében, némileg talán emberközelibb is lesz, mint Az élet fája.

0 Tovább

Poszter: To the Wonder

Terrence Malick új filmje kapott egy posztert, ami egész régimódi és pofás. Amerikai bemutató április 12.

0 Tovább

Képanyag: A Most Wanted Man

Még el sem felejtettük a Suszter, szabó, baka, kém című John le Carré-adaptációt, máris itt a következő: Anton Corbijn rendezésében érkezik a magyarul Az üldözött címen 2009-ben megjelent regény filmverziója. A történet szerint egy csecsen-orosz muszlim férfi, Iszá (Grigorij Dobrigyin - Fekete Villám, avagy Zúg a Volga) Hamburgban tér magához, egy csomó készpénzzel a zsebében. A deportálása ellen küzdő ügyvéd, Annabel (Rachel McAdams - a képen, homályosan) lassan már a saját életét is kockára teszi a férfiért, miközben az angol, amerikai és német titkosszolgálat is a nyomukban van. A fentebbi szereplők mellett még Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman (képen), Robin Wright, Daniel Brühl is szerepel. A fenti névsor alapján bizony várós ez a jóféle régivágású kémfilm. Az eddigi információk alapján északon, svédek és dánok fogják először látni, november 28-29-én.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek