Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Drinking Buddies

Olivia Wilde, Anna Kendrick, Ron Livingston és Jake Johnson főszereplésével még júliusban érkezik VOD-terjesztésben egy jóféle indie-film, melyben két sörgyári munkás egy közös hétvégén ráébred, több van köztük barátságnál. A szépséghiba, hogy mindketten párkapcsolatban élnek mással, ráadásul már esküvői tervek is szóba kerülnek. A filmet Joe Swanberg írta és rendezte, a VOD-os bemutató június 25., a mozis augusztus 30., mindkettő amerikai premier. Tegye fel a kezét, akinek nem a The Office (angol és amerikai egyaránt) jutott eszébe a szerelmi szál hallatán?!?!

0 Tovább

Képanyag: Rush

Már az előzetes is meggyőzött, hogy szép és jü lesz Howard új filmje, de ezek a képkockák, főleg a régi Lotus és Olivia Wilde esküvői ruhás látványa vitte a lelkem a rosszba, ezt bizony látni kell. Főleg, hogy az egész ből süt egy hedonista megvalósítású retró pornó, ahogy a karaktereket és a környezetet elnézem - na igen, a hőskor...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek