Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Drop

Megérkezett James Gandolfini tényleg utolsó filmje. Igen, kicsit hasonlít a szitu anno Heath Ledger és a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma kapcsán, bár itt nem kellett pótolni a színészt, hiszen Gandolfini jelenetei készen voltak. Mellé kapjuk még a lassan, de annál erőteljesebben felfelé lépkedő Tom Hardy-t, a mindig bámulatos Noomi Rapace-t, valamint Matthias Schoenaerts-et, aki a rendező Michaël R. Roskam Bullshead cmű filmjében már bizonyította, milyen istenadta tehetsége is van. A történet Dennis Lehane regényéből készült, így igazán szép folytatása lehet a Mystic River, Gone Baby Gone (valamint a Shutter Island) után. Amerikai bemutató szeptember 12., hazai forgalmazóról egyelőre nincs hír.

0 Tovább

Képanyag: Dead Man Down

Jövő héten debütál az amerikai mozikban Niels Arden Oplev első amerikai filmje, a Dead Man Down. A főszerepben Colin Farrell, a rendezővel már A tetovált lány eredeti svéd változatában együtt dolgozó Noomi Rapace, valamint a főgonosz szerepében Terrence Howard. A filmhez most kaptunk pár brutálisan kedvcsináló, hangulatos fotót, hogy mikor kapjuk a filmet, az már más kérdés...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek