Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: 300: A birodalom hajnala

A spártaiak elestek, a dicső 300 katona vére még meg se száradt a legendáriomban, de a hódító aranyember tovább ostromolja a görög katonák védte hazát. Lesz itt asszonyi vérbosszú, víz alatti úszó harcos lovak, szuperlassított hasizmok hullámzása. Noam Murro második nagyjátékfilmje egyelőre minőségi folytatásnak látszik, meglátjuk majd március 6-ával, hogy méltó is lesz-e a Snyderi örökségre.

0 Tovább

Poszter: 300: Rise of an Empire

Nem állt le az élet az eddig inkább buktaszagú 300-folytatás háza táján. Rögtön kaptunk is egy főszereplő-orientált posztert, na meg vérvörös tengert, vagy tengersok vért, ezt még nem tudtam eldönteni. A jövő márciusra tolt alkotás talán megpróbálja ugyanazokat a babérokat letörni, ami idén többé-kevésbé a G.I.Joe-nak is sikerült: hatalmas hátrányból indulva, megtépázott hírének anyagi helyreállítása után némi sikert elérni. Tartok tőle, hogy a stílusosan hatásvadász első részhez képest most valami egészen mással fognak előrukkolni, ami nem feltétlenül fog előnyére válni ennek az eddig balfogásnak tűnő filmnek.

0 Tovább

Poszter: 300: Rise of an Empire

Zack Snyder már csak bábáskodik a projekt felett, producerként maradt a közelben, így a rendezés Noam Murro ökébe hullott. Hogy mihez is fog kezdeni ezzel, az még kérdéses, mindenesetre érdekes, hogy ennyi idő kellett egy működőképes alapanyag összerakásához Frank Millernek. Kinti bemutató augusztus 2., hazai még várat magára

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek