Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Furious 7

A második teljes előzetes most már kétséget sem hagy, mennyire nagy költségvetéssel dolgoznak a Halálos iram-széria háza táján. Már nem csak a négykerekű vasak izzadnak meg minden percben, de a CGI-farm is erőteljesen túlmelegszik ennyi digitális erőfeszítés láttán. Úgyis mindenki látni akarja, hiába próbálna az ember józan észre hatni egy olyan film esetében, ahol egyik toronyházból ugratnak át a másikba. Jön és kész. Tarolni fog, mint Vin Diesel verdával az agyagkatonákat.

0 Tovább

Poszter, trailer: Furious 7

Megérkezett a Halálos iramban-széria 7. részének angol és magyar nyelvű előzetese is. Búcsút intünk Paul Walkernek, ezzel valószínűleg más mederbe terelődik majd a fő szál. Az aktuális gonosz Die Hard-szintre emeli a sztori, ugyanis az előző rész főellenségének csúnya, rossz bátyja lesz az, aki a sokszínű Toretto-család életére tör. Azért erős irónia Stathamat nagytesónak nézni, de a lényeg, hogy megint sikerült emelni a tétet a korábbiakhoz képest, így esély van arra, hogy a legjobb film épp ez legyen a házon belül. Igaz, a korábbi nagy kedvenc, a 4-5-6. részt jegyző Justin Lin rendező helyett James Wan veszi át a stífétát, aki jobbára horrorjai révén ismert (Fűrész, Démonok között). Magyar bemutató 2015. április 2.

0 Tovább

Trailer: Machete Kills

Eszméletlenül túlpörgetett és még a dél-amerikai szappanoperákat is túljátszó, lazán csak egyperces előzetes Rodriguez és Trejo felkonferálásában, amit a Yahoo spanyol ajkú közösségének szántak. Mint megtudjuk, Carlos Estevez (aka Charlie Sheen) lesz az amerikai elnök, aki új küldetésre kéri fel az épp az akasztására váró Machete-t. A sztárgárda adott, Michelle Rodriguez, Amber Heard, Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr., Damian Bichir, Lady Gaga, Jessica Alba, Antonio Banderas, Mel Gibson is beköszön kisebb-nagyobb szerepek erejéig. AMerikában szeptember 13-án debütál, hozzánk még nem tudni, mikor érkezik

0 Tovább

Poszter: Fast & Furious 6

Szűk három hét és bevizsgálhatjuk a Halálos iramban széria hatodik részét (egyben az utolsó Jusin Lin-féle rendezést - hatból négy, nem is rossz arány), amihez most kaptunk egy mindenki a fedélzeten típusú posztert. Dwayne Johnson nagyjából hozta a cumóját a G.I.Joe-ból, míg Michelle Rodriguezt nyilván a Resident Evil egyre gyengébb minősége miatt száműzték a hátsó sorba...

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Újabb mozgókép, ezúttal a mozis változat került ki, lehet gyönyörködni benne. Hazai bemutató még mindig május 23.

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Május 23., addig várhatunk a filmre, de ez a monumentális előzetes már magyar felirattal is elérhető. Aki fontos, vissza is tért - ld. Michelle Rodriguez.

0 Tovább

Trailer: Fast & Furious 6

Még csak fel se ocsudtunk a Super Bowl alatt vetített egypercesből, máris itt egy kisfilm hosszúságú, brutálisan kemény előzetes az F&F6-hoz! Michelle Rodriguez visszatért, ennek örömére Gina Carano-val csapnak egy "kis" cicaharcot. Mi ez, ha nem guilty pleasure? Hazai bemutató május 23.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek