Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Minions

A Gru-filmek kedvelőinek csemege, egészestés minion-film érkezik jövő nyáron. A sztori még a Gru előtti időkről szól, mikor ezek a kis furcsa teremtmények arra hajtottak, hogy a leggonoszabb gazdát (egy T-rex, Napóleon, Drakula) találhassák meg, akit szolgálni tudnak. Történelmi korszakokon át keresték az igazit, míg eljutottak 1968-ban New Yorkba. Persze a gonoszok is szóhoz fognak jutni, az eredet szinkronban Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan is szerepet vállalt. Hazai bemutató 2015.07.09., egy nappal az amerikai premier előtt. Családosok, gyermeklelkűek, gyülekező!

0 Tovább

Poszter, trailer: Birdman

Egyre inkább azt érzem, főleg a trailer alatt szóló zenét hallgatva (Don't Let Me Be Misunderstood), hogy Alejandro Gonzalez Inarritu létrehozta a tökéletes populáris művészfilmet. A stáblista fájdalmas és gyönyörűen hosszú, a sztori hibátlanul naprakész és megmutatja, mennyire kiszolgáltatott napjaink celeb színésze. Arról nem beszélve, hogy Michael Keaton lényegében saját magát játsza, csak nem Birdmant, hanem Batmant kell érteni minden megnyilvánulásánál. Hazai bemutató? Talán valami fesztiválon, esetleg pár művészmozi műsorára tűzheti. 

0 Tovább

Poszter, trailer: Robocop

Új, nemzetközi előzetes érkezett a Robotzsaru remake-jéhez. Ezúttal pörgősebb képsorok, drámai zene és hangulat adja meg az alaphangot. Nekünk február 6-áig kell várni, ha minden igaz.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek