Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cenzúra: Charlie Countryman

Akárki is nyafog a hazai viszonyok miatt, itt egy intő példa a nagy vízen túlról. Nemsokára mozikba kerül a Charlie Countryman című film, melynek most zajlik a cenzorok általi előszűrése. A drágalátós MPAA (Motion Picture Association of America) kivágatott egy jelenetet a filmből, hogy egyálalán megadja az R-besorolást, mely révén csak felnőttek nézhetik meg a filmet. Az ominózus jelenetben a női karakter részerülne az orális szex örömeiben férfi partnere részéről. A hivatalos indoklás szerint a jelenet kényelmetlenül érinhet egyes nézőket. 

A jelenet egyik szereplője, Evan Rachel Wood rendesen ki is fakadt a dolgokon, nem kímélve sem az MPAA döntnökeit, sem az elutasító embereket. Személyes véleménye alapján felháborító, hogy még mindig szégyenkeznie kell egy nőnek az érzelmei és a vágyai miatt. Társadalmi probléma, amellyel nem kíván szembe nézni senki, hogy a nő több annál, mintsem csak megbasszák és megköszönjék nekik. 

A jelenet az alábbi red band trailerben 2 vágókép erejéig benne van, ezek után mindenki döntse el maga, szükség volt-e erre a határozott elutasításra.

0 Tovább

TV-spot - Hannibal

Sosem lehet elég a pszichopata sorozatgyilkosokból, elvégre rettegni mindig jó, főleg heti szinten. Ha már a Dexternek leáldozóban van a rebesgetett 8. évados búcsú után; a The Following még nem tart ott, hogy kiszorítson bárkit is az élmezőnyből a minősége ellenére; a CSI-sorozatok meg sohasem a rettegésről szóltak, akkor jöhet a jó öreg Dr. Hannibal Lecter fiatalkori kalandjainak festői és nyers adaptálása. A címszerepben Mads Mikkelsen, aki reményeim szerint kellően skizoid lesz, Will Graham FBI-ügynök szerepében Hugh Dancy okoz némi pozitív meglepetést, aztán hosszú távon meglátjuk. Április 4-én rajtol az első rész, reménykedjünk, hogy pár lelkes újságíró a preair-verziót megosztja a világban ezután szomjazó rajongók számára. A tovább után pedig a bővített évad-előzetes.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek