Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Stretch

Zsinórban jönnek az elszállt előzetesek az őszi felhozatalhoz, most Joe Carnahan (The A-Team, na meg a Smokin' Aces) új filmje kapta meg az első előzetest. Szokványosan bő sztárfelhozatal (Patrick Wilson, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker, Jessica Alba, Chris Pine), szokványosan beteg sztori, amikor egy sofőr mind elmebetegebb szotikba keveredik. A narrátor csak bepörget és nem ereszt, ha már másodjára nézed, rákattansz és pörgetnéd tovább a filmhez. Mert ki hagyna ki egy zakkant milliomost, egy szellemet, egy törpét, egy bukit, három sztrippert, három f@szszopó nimfomániást, szilikonos melleket, egy meleg francia maffiózót, kokaint, na meg The Hoffot! Amerikai bemutató október 14., VOD terjesztéssel, szóval leleményesek hamar magukénak tudhatják.

0 Tovább

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Poszterek: Guardians of the Galaxy, Horns, Sin City: A Dame to Kill For

Zsinórban 3 posztert is bevizsgálhatunk, amik esetében nem mindenhol pozitív az élmény.

A Guardians háza táján már megismerhettük Yondu árnyékát, aki az intergalaktikus sztoriba hoz egy újabb, Marvel-univerzum szinten átívelő szálat hozó földönkívüli, aki az egyik alapító is. Michael Rooker zseniális választás, arcra is tökéletesen idegen.

0 Tovább

Trailer: Machete Kills

Eszméletlenül túlpörgetett és még a dél-amerikai szappanoperákat is túljátszó, lazán csak egyperces előzetes Rodriguez és Trejo felkonferálásában, amit a Yahoo spanyol ajkú közösségének szántak. Mint megtudjuk, Carlos Estevez (aka Charlie Sheen) lesz az amerikai elnök, aki új küldetésre kéri fel az épp az akasztására váró Machete-t. A sztárgárda adott, Michelle Rodriguez, Amber Heard, Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr., Damian Bichir, Lady Gaga, Jessica Alba, Antonio Banderas, Mel Gibson is beköszön kisebb-nagyobb szerepek erejéig. AMerikában szeptember 13-án debütál, hozzánk még nem tudni, mikor érkezik

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek