Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzterek: Hunger Games: Mockingjay Part 1

A lázadókat rejtegető 13. körzet nemes harcosairól érkezett egy csokorral, a Game of Thrones-szal már világhírű Natalie Dormerrel az élen. Hozzá csatlakozik a már befutott Liam Hemsworth, a House of Cardsból ismerős Mahershala Ali, a kitörni készülő Evan Ross (90210) és Wes Chatham (The Unit), valamint Elden Henson (Butterfly Effect).

0 Tovább

Karakterposzterek: Hunger Games: Mockingjay Part 1

A főszereplők helyébe most beemelik a mellékes gárdát, hogy megismerhessük sivár életüket a 13. körzetben. A szürke betonfal előtti pózolás kevésbé hoz hangulatba, de majd egy teljes előzetes - valamikor. Addig emésszük az Effie által megidézett ízlésficamos mexikói takarítónő-fílinget...

0 Tovább

Trailer: The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Hála a Comic Connak, kaptunk végre sztorizós mozgóképet A kiválasztott alcímű 3. kötet kétrészes filmes adaptációjának első feléhez. Katniss most már kénytelen lesz azzá a szimbólummá válni, ami egységbe fogja a 13. körzetbe menekült lázadókat és a többi körzetben megbúvó elégedetleneket. Hazai bemutató november 20.

0 Tovább

Poszter: Az éhezők viadala: Futótűz

Messze még a novemberi bemutató, de kaptunk a Lionsgate jóvoltából két agyon fotóboltolt posztert, melyen a Viadal győztesei pózolnak a Győzelmi Körút során. A filmet már Francis Lawrence rendezte, de már a záró rész, a kettébontott A kiválasztott is általa dirigáltatik. A képeket elnézve anyagilag el lesznek eresztve, ami az első rész néhol gyermekien spórolós megoldásait talán feledtetni fogja. Kinti bemutató november 22. - itthoni céldátum még nincs.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek